Eien® Original poster Aktif Üye 1 Nis 2015 252 8 27 12 Eki 2015 #1 Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz?
Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz?
SpeedlinE™ Aktif Üye 29 Ocak 2015 718 139 12 Eki 2015 #2 kamera sorunu olmayan bir rom yüklerseniz daha iyi olur
JRLejoyner Yönetici 29 Ocak 2015 955 306 25 Cihaz Samsung Note 3 ROM Morphose Nougat v2 12 Eki 2015 #3 Eien®' Alıntı: Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Rom nedir ?
Eien®' Alıntı: Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Rom nedir ?
Eien® Original poster Aktif Üye 1 Nis 2015 252 8 27 12 Eki 2015 #4 JRLejoyner' Alıntı: Eien®' Alıntı: Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Rom nedir ? Genişletmek için tıkla ... Forumda bulunan s6 ve note 5
JRLejoyner' Alıntı: Eien®' Alıntı: Rom attıktan sonra kamera hata vermeye başladı internette araştırdım fakat kamera Fix bulamadım sizin bildiğiniz varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Rom nedir ? Genişletmek için tıkla ... Forumda bulunan s6 ve note 5