Arama sonuçlarınız

1. dadaskral

LegenD Rom İçin Tema Önerisi?

Moonsine harika olurdu
  2. dadaskral

[4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery

Hemmen indiriyorum hocam :D Eline koluna saglik
  3. dadaskral

Rom yukleyememe sorunu

Hocam herzaman yaptigim gibi wipe siralamasini dogru yapiyorum.1 bucuk yila yakin zamandir rom atiyorum telefonuma :) fakat xperia romu kurup baska romu kurmaya calisitigimda boylw bi sorunla karsilastim
  4. dadaskral

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Hocam ses konusunda skntim var.Muzigi aciyorum,ses ilk basta iyi sonra alcaliyor ve oyle kaliyor.cozumu nedir acaba
  5. dadaskral

Rom yukleyememe sorunu

Hocam telefondan girdigim icin suan bakamiyorum kusuruma bakmayin. Dediklerinize gelirsek onceden kurdugum 5-6 romu denedim,ustune bi de 2-3 de cwm denedim sonuc ayni malesef
  6. dadaskral

Rom yukleyememe sorunu

telefonum stock romdan baska romu kabul etmiyor heralde.rom kurmaya calistigimda kuruyor gosteriyor fakat 5-10 sanjye gibi kisa bi surede tamamlaniyor.Acmaya caistigimda ise bootta kaliyor.Stock atarken herhangi bi aknti yok kuruyor.5-6 rom 3-4 recovery denedim sonuc ayni yardimcinolun
  7. dadaskral

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Hocam lutfen klavye yide zipleyin :D
  8. dadaskral

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Hocam yeni kurdum hersey harika ama su s4 veya note4 klavyesini zip seklinde verirseniz harika olur
  9. dadaskral

[EDIT][ART][+Fix]Blue-Darkness Rom

RE: [PORT]Blue-Darkness Rom Hayırlı ugurlu olsun.İndiriyorum hemen ben fatih bu arada :D
  10. dadaskral

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

Hocam hat cekim gucunde azalma yasadim bu roma gectigimde.Neden kaynaklanabilir ?
  11. dadaskral

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

Hocam oncelikle guzel bi roma benzedigini belirtmek istiyorum.Ama indiremiyorum :) Drive da sknti cikaritor.Yandex veya megaya uploadlayabilirmisiniz romu ?
  12. dadaskral

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Hocam harika bir rom cok tesekkur ederiz :) sizden bi istegim olacak.Gidgat ve s5 romun klavyesini cwm den flaslanabilir bi sekle getirebilirmisiniz?