Arama sonuçlarınız

1. sarptan

Vulkan API GM 5 +

aynen müdürlerim bi el atın please @Cenkay @Asderdd @Ezio
  2. sarptan

Artırılmış gerçeklik temalı kabus dolu bir gelecek tasviri [Video]

Henüz tam randımanlı olmasa da sanal gerçeklik ve onun daha gelişmişi artırılmış gerçeklik artık yavaş yavaş hayatımızın bir parçası olmaya başladı. Kafamıza tuhaf cihazlar takarak gerçek dünyadan uzaklaştığımız ve başka bir gerçekliğe uzandığımız tuhaf bir evren. Şu an eğlenceli görünse de...
  3. sarptan

Deveye diken, insanı daha çok diken yaranır!

Deveye diken, insanı daha çok diken yaranır!
  4. sarptan

Samsung Uygulama Arşivi

APK Version Archive
  5. sarptan

Hexagon Rom v2.4 for GM 5 Plus [7.1.2]

Camera için alternatif bir çözüm : Öncelikle build.prop düzenleme için uygulamayı indiriniz---->BuildProp Editor - Google Play'de Android Uygulamaları indirdiğiniz uygulama ile /system/build.prop dosyasını açın, persist.camera.HAL3.enabled=0 diye bir satır olacak. Bunu...
  6. sarptan

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

hexa romu deneyin derim şu an bi problemi yok sorunsuz çalışıyor yeni çıkan romlarda olası problemler arkadaşlar romları yapan arkadaşlarda bu işi layıkıyla yapmaya çalışıyor zaten gecelerini gündüzlerini harcıyorlar ve hiçbir beklentileri olmadan sabır edicez bekliycez eğer bi rom olmuyosa...
  7. sarptan

Hexagon Rom v2.4 for GM 5 Plus [7.1.2]

EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ EKLEDİM Buradan bakabilrsiniz...gardaşım eline sağlık. diğer o forum.one dan indirmiştim 2.3 sürümünü güzelce yükledim sonra kamera videoda donuyordu ve arama gelince sesi direk hoparlöre veriyordu. forum üyelerinden rica ediyorum lütfen onlarin forumuna adım dahi atmayın...
  8. sarptan

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

kamera kaydında bi kaç snye kayıttan sonra kamera donuyor fotoğraf çekiminde de aynı hocam camerayı fixleyin başka gözle görülür bi problem yok allah aşkına.
  9. sarptan

GM5 Plus Stock Rom(Nougat 7.1.1.) Substratum Sorunu

5 kez kaldırdım kurdum en sonunda oldu ama temalar işletim sisteminin çalışmasını kasıyor bilginize mesela biri ararken zil tepkimesi daha düşük geldi bana biri ararken hafiften kesintiler oluyor zil sesinde belli yani cihaz kasılıyor
  10. sarptan

size bi tema apksi versem editleyebilirmisiniz gm5 plusa

size bi tema apksi versem editleyebilirmisiniz gm5 plusa
  11. sarptan

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.2 RR ROM [NIGHTLY] [OMS] hocam substratum çalışmıyor...

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.2 RR ROM [NIGHTLY] [OMS] hocam substratum çalışmıyor bu romda nasıl çözücez
  12. sarptan

yalanmı söyliycez burda... uygulanmıyor rr nin son romunda kaç gündür uğraşıyorum galaxy evolution teması için uygulanıyor diyor ama bi cacık yok [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.2 RR ROM [NIGHTLY] [OMS] bu romda çalışmıyor isterseniz bi deneyin bizde bilgi sahibi olalım arkadaşlar...
  13. sarptan

rr 7.1.1 de de çalışmıyor yanılmayın.
  14. sarptan

Gm 5 Plus Ekran Görüntüsü nasıl alınır? (Çözüm)

hocam konuyu açda düzeltelim sana zahmet
  15. sarptan

Bomba KONU! GM 5 Plus Radyo Bandı Sorunu (ÇÖZÜLDÜ) *Tek Link'e Çevrildi. Dosyalar Güncellendi -05.03.2019

hocam bizde üç beş kazanalım istedim ne var ki bunda hep kendinize çalışıyosunuz ya
  16. sarptan

Bomba KONU! GM 5 Plus Radyo Bandı Sorunu (ÇÖZÜLDÜ) *Tek Link'e Çevrildi. Dosyalar Güncellendi -05.03.2019

al hocam gerek yok! ya rütbe ver adam gibi konu açalım yada sil gitsin kapitalist düzenede lanet olsun! ekmeğini bölüşmeyenlerle işim olmaz benim sözde paylaşım sitesi hani nerde paylaşım ayrımcılığın kralını kendin yapıyorsun zaten bu yorumuda sil de aman kimse görmesin karizman çizilir allah...
  17. sarptan

Arkadaşlar konu açmaya yeni başladım bırakın ilk konumda bomba olsun ;) LelouchViBritannia kardeşim açsaydı keşke ama tesadüfe vallahi sevinmedim yalan yok. İnşallah bir daha denk gelmez ;)
  18. sarptan

-----------Gm 5 Plus Radio Band Fix----------- İlk önce Tek sim - Çift sim türüne göre o yazılımı indiriyoruz ardından yazılımı qfil ile yüklüyoruz ve cihazımız test ekranında açılacaktır açıldığı zaman bize diag port vericektir ve qualcom imei tool ile istediğiniz numarayı yazıyorsunuz ve...