Arama sonuçlarınız

1. sarptan

GM Stock app deleter(GM Asistan StoreOID)

saol kardeş saol kardeş
  2. sarptan

A1 4G kurmadığım rom kalmadı yine banamısın demiyor.

hocam rom kuruyorum baştan qfille dahi kurunca olmuyor nasıl çözücem ben bu işi :/
  3. sarptan

A1 4G kurmadığım rom kalmadı yine banamısın demiyor.

usb hata ayıklama kapalı olabilir ADB yoluyla usb hata ayıklama açamıyormuyuz?
  4. sarptan

BOMBA! GM 5 PLUS BAND AYARI DEĞİŞEN TELEFONLARA KESİN ÇÖZÜM

tmm silebilirsiniz hocam konuyu zaten hevesimi kaçırdılar kimseye yardım etmeyi düşünmüyorum artık 400tl verip anakartını değiştirsin millet
  5. sarptan

BOMBA! GM 5 PLUS BAND AYARI DEĞİŞEN TELEFONLARA KESİN ÇÖZÜM

Biliyorsunuzki band ayarı değişen gm5 plusınızın anakartı değişmeden sorun hallolmuyordu fakat tam 18 gündür gece gündüz çalışıp didinip araştırmama rağmen türkiyede ilk anakart değişimi olmadan o lanet durumdan kurtulmanın yolunu buldum telefonunu kullanamayan arkadaşlar özelden ulaşabilir mail...
  6. sarptan

GM 5 PLUS DİAG PORT AÇMA-AKTİF HALE GETİRME (YARDIM)

Arkadaşlar gm 5 plusta diag portu aktif etmeyi bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
  7. sarptan

gm5 plus brick oldu

benim tel qualcomm hs usb modunda diğer şekilde hiç açılmıyor
  8. sarptan

radyo bant ayarı değişti yardım edin

radyo bant ayarı değişti stock romda işe yaramıyor *#*#4636#*#* kodu ile bir menüye girdim ardından Radyo Bandını Seç butonuna tıkladım İnternet ve Mesaj aktif ama gelen ve giden arama engellendi. http://i.hizliresim.com/bk0RoG.png Vendor ve modem update de işe yaramıyor
  9. sarptan

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

GM_5PLUS_7.0_N3E92_FASTBOOT_STOCK_ROM_BY_TURKDEVS stock romu sıfırdan kurdum twrp ile kurdum general mobile yazısında kaldı rom sürümü yada güncelleme sürümü hakkında bilgi verirmisiniz hangi roma hangi sürüme uygun?
  10. sarptan

GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

N3F63B nin aroma stock romu varmı @Asderdd hocam? varmış hocam kusura bakma buldum
  11. sarptan

GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

sistem arayüzü durduruldu hatası alıyorum çözüm lütfen telefon açılmıyor com.android.settings i twrp den sıfırlamanın bir yolu varmı dostlar yada veriyi sıfırlamadan temizleyebileceğim bölüm hangisi sadece sistem arayüzünün bulunduğu bölümü sıfırlasam mesela?
  12. sarptan

GM 5+ RR 5.8.0 Milos Tema

Cvp: GM 5+ RR 5.8.0 Milos Tema saol hoca
  13. sarptan

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

çalışmıyor hocam bu dosya dediğiniz herşeyi eksiksiz yaptım [hr] aynen kardeş aynı hatayı bende alıyorum ama soruna daha çözüm bulunamadı sanırım.
  14. sarptan

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

hocam gezinti çubuğunu kisisellestiremiyorum kırmızı dairenin içinde x işareti çıkıyor fixi varmıdır? [hr] Hocam romda sıkıntı yok nasıl çalıştığını buldum :)
  15. sarptan

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Cvp: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.0 RR ROM saol hocam
  16. sarptan

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM saol üstad emeğine sağlık
  17. sarptan

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel hocam nougat cm14 custom roma uyumlumudur acaba
  18. sarptan

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel saol hocam
  19. sarptan

ApkMirror Web Uygulaması

Cvp: ApkMirror Web Uygulaması saol hocam
  20. sarptan

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

Cvp: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] official twrp versiyonuyla çözdüm hocam sağolun şu an cm14ü kullanıyorum :)