GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ezio

Alekta Movik Movik
Original poster
Yönetici
23 Ocak 2016
1,165
929
36
Cihaz
Huawei P20 Pro
ROM
Stock Android 9
Arkadaşlar bu konuda size GM 5+ Stock romda Nav Bar (Gezinme Çubuğu) düzenlemeyi göstereceğim. Aşağıdaki linkte verilen .zip dosyasını TWRP'den flaşlayarak ya adb sideload yöntemiyle cihazınıza kurun. Ardından bildirim çubuğunu indirip sağ üst köşedeki "dişli" simgesine basılı tutun. "Sistem Arayüzü Ayarlayıcısı" Ayarlar menüsü alt kısmında aktif olacak. Bu menüden düzenleme yapabileceksiniz.

LQMnYJ.png
XdGXYo.png

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İyiymiş. Birde şu navbar ikonları yeni pixellerdeki gibi yapabilsek çok güzel olacaktı. Bu arada sim gitmiş :cool:

Cvp: RE: GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

Cenkay' Alıntı:
İyiymiş. Birde şu navbar ikonları yeni pixellerdeki gibi yapabilsek çok güzel olacaktı. Bu arada sim gitmiş  :cool:

Onu da deniyorum :) arada rootluyorum cihazı sonra düzenleme bitince kaldırıyorum rootu ;;)

Stock recovery footer hatası veriyor yuklemiyor illa twrp mi kurmak lazim

Cvp: RE: GM 5+ NavBar Düzenleme [ROOTSUZ]

cemkaya28' Alıntı:
Stock recovery footer hatası veriyor yuklemiyor illa twrp mi kurmak lazim

Stockholm recovery ile yukleyemezsiniz. Twrpyi kalıcı kurmak şart değil. Boot ederseniz de olur.

İyi oldu bu note 2den geçince geri tuşu rahatsız etmişti sağa çektim iyi oldu

sistem arayüzü durduruldu hatası alıyorum çözüm lütfen telefon açılmıyor
[doublepost=1483774733,1483774029][/doublepost]com.android.settings i twrp den sıfırlamanın bir yolu varmı dostlar
[doublepost=1483775224][/doublepost]yada veriyi sıfırlamadan temizleyebileceğim bölüm hangisi sadece sistem arayüzünün bulunduğu bölümü sıfırlasam mesela?

sistem arayüzü durduruldu hatası alıyorum çözüm lütfen telefon açılmıyor
[doublepost=1483774733,1483774029][/doublepost]com.android.settings i twrp den sıfırlamanın bir yolu varmı dostlar
[doublepost=1483775224][/doublepost]yada veriyi sıfırlamadan temizleyebileceğim bölüm hangisi sadece sistem arayüzünün bulunduğu bölümü sıfırlasam mesela?

Aroma stock romu "veriyi sıfırlama" seçeneği ile birlikte yükleyin.

Kardeşim bu dosyayı kendi recovery modundan yüklemek sorun olur mu veya olur mu