Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler hocam hemen birtanesini deniyorum
[hr]
bir sorum daha hocam dark evo p60 almayı düşünüyorum ozelden yazamadım burdan yazdım önerirmisiniz görüşünüz nedir
http://forum.donanimhaber.com/m_88756004/tm.htm
bu olurmu yada en üst versiyon hangisi, şimdi birde telefon her seferinde kapanıp açılma sorunuylada ugrasmayayım
[hr]
bir soru daha bu linkdeki romu kuramıyorum çünki recovery mod açılmıyor bunu nasıl kurabilirim
arkadaşlar telefonda legenv11 rom kuruluydu sıfırlayayım stok romla dedim ve v6000 stok romu kurdum 4gblik
telefon açıldıgında sistem güncelleme yapayım dedim güncellemeyi buluyor kuruyor telefon yenıden acılınca hiç olmamıs gibi oluyor ve ses kısma + güç tuşuyla recoveryiede girmiyor telefonu...
q30 orbian blutut kulaklıkla baglantı kurdugumda ses telefondan gelmeye devam ediyor ama baglandı ses tonu kulaklıktan geliyor geri kalan tüüm mp3 vidyo sesleri telefondan geliyor ne yapmalıyım
arkadaşlar hiçbir sitede bulamadım 6582m işlemcisi var
şuan telefonda dokunmatik sorunu var kenarlardan yazılımla hallolabileceğini soyluyor herkes,
ama hiç rom bulamadım güvenilir bildiğiniz türkçe rom varmıdır