Arama sonuçlarınız

1. zvezda

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

hocam bu rom indi ama cwm ile kuruluyormuş bende cwm zaten açılmıyor ne yapabilirim lütfen
  2. zvezda

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

inşaallah sorunsuz kurulur iniyor hocam ardından phliz recovery kuracam
  3. zvezda

recovery moda girmiyor ve sistem güncelleme yapmıyor

teşekkürler hocam hemen birtanesini deniyorum [hr] bir sorum daha hocam dark evo p60 almayı düşünüyorum ozelden yazamadım burdan yazdım önerirmisiniz görüşünüz nedir
  4. zvezda

http://forum.donanimhaber.com/m_88756004/tm.htm bu olurmu yada en üst versiyon hangisi, şimdi birde telefon her seferinde kapanıp açılma sorunuylada ugrasmayayım [hr] bir soru daha bu linkdeki romu kuramıyorum çünki recovery mod açılmıyor bunu nasıl kurabilirim
  5. zvezda

hangi stocku yukleyeyim şuan stock v6000 yüklü
  6. zvezda

arkadaşlar telefonda legenv11 rom kuruluydu sıfırlayayım stok romla dedim ve v6000 stok romu kurdum 4gblik telefon açıldıgında sistem güncelleme yapayım dedim güncellemeyi buluyor kuruyor telefon yenıden acılınca hiç olmamıs gibi oluyor ve ses kısma + güç tuşuyla recoveryiede girmiyor telefonu...
  7. zvezda

rom yükleme sorunu

sürüm tabanıyla uyumlu olmayan rom kurmuşsun kardeşim, erişemezsin kaldıki erişsende birşey yapamazsın :D
  8. zvezda

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

legendv11 kullaıyorum ve cm security yüklü çogu zaman mesaj ve whatsap mesajı geldiğinde bildirim ses vs gelmiyor haberim olmuyor ne yapmalıyım
  9. zvezda

Rom yükledikten sonra uygulamalar gidiyor.

titaniumbackup kullan kardeş orda backup yapıp romdan sonra geri yuklersin
  10. zvezda

discovery blutut kulaklık sorunu

q30 orbian blutut kulaklıkla baglantı kurdugumda ses telefondan gelmeye devam ediyor ama baglandı ses tonu kulaklıktan geliyor geri kalan tüüm mp3 vidyo sesleri telefondan geliyor ne yapmalıyım
  11. zvezda

victor p1 rom arıyorum

arkadaşlar hiçbir sitede bulamadım 6582m işlemcisi var  şuan telefonda dokunmatik sorunu var kenarlardan yazılımla hallolabileceğini soyluyor herkes, ama hiç rom bulamadım güvenilir bildiğiniz türkçe rom varmıdır