Arama sonuçlarınız

1. TCAnatolia

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

RE: [6.0.1] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM Eline saglik super rom olmus
  2. TCAnatolia

Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Cvp: Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın Wolfteam oynarken eskiden adim KillerAizen di, diger hesabimin adi Shiel'dAizen di.. TcAnatolia klanimin adiydi.. Genelde forumlarda felan TufanBey i kullaniyorum :troll1:
  3. TCAnatolia

Discovery [KK]Final Root Atma En Kolay..

Cvp: RE: Discovery [KK]Final Root Atma En Kolay.. Bilal abi kullandıgın telefon nedir
  4. TCAnatolia

[Acil]E Tab 5 için farklı işletim sistemleri

Cvp: [Acil]E Tab 5 için farklı işletim sistemleri Kardeşim mediatek işlemcisi olduğu için mebin tabletlerinin windows, linux, ubuntu vs. Kurulması imkansız gibi lakin windows launcherli bir rom portlanabilir... Android in üst sürümlerine gelecek olursak Asderdd ve diğer yetkililerin çalıştığını...
  5. TCAnatolia

Air bölümümdekilere ne oldu?

Cvp: RE: Lutfen 1 dk Discovery air le ilgilenen kimdi abi dr.razor muydu
  6. TCAnatolia

Air bölümümdekilere ne oldu?

Abilerim discovery air ile ilgili hersey silinmis neden acaba haberiniz var mi? (romlar vs.)
  7. TCAnatolia

MİUİ V7 [5.5.29] Discovery air

ota güncellemesi yaparsak bişey olurmu
  8. TCAnatolia

[5.1.1]Discovery Air için Lollipop Rom [v9038]

Discovery air 2gb da sikinti cikarmaz demi
  9. TCAnatolia

Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D

Cvp: Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D Tuttu Alttaki admin
  10. TCAnatolia

KIM OLURSAN OL LUTFEN 1DK'NI AYIR

Aksaray Osman Gazi Anadolu Lisesinde  Bir Kadin Cinayeti Oldu Ve Daha 16 Yasindaydi  Gencecik Guller Solmasin Lutfen Bunu Dikkate Alarak  Facebook'Twitter'Instagram 'da #elifzelalinsesiyiz hestegine katilmaniz  Rica Olunur Sessiz Kalma (Turkdevs facebook admini kimse lütfen paylassin...
  11. TCAnatolia

Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D

Cvp: Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D Tuttu alttaki discovery kullaniyo
  12. TCAnatolia

Öge Kopyalanıyor' da Kaldı

SELAM DEĞERLİ FORUM SAKİNLERİ SON İKİ GÜNDÜR KAÇ TABLET GELDİYSE ELİME TWRP Yİ YÜKLEYEBİLİYORUM.. YÜKLEDİKTEN SONRA TWRP YE GİRİP ADB Yİ AÇIP BİLGİSAYARA BAĞLIYORUM BİLGİSAYAR TABLETİ GÖRÜYOR AMA SİSTEM YAZILIMINI KIRMA VE GAPPS ZİPLERİNİ ATAMIYORUM ÖGE KOPYALANAMIYOR HATASI VERİYOR HAYIRLI...
  13. TCAnatolia

General Mobile Discovery Air Discovery 1 Rom

Eline saglik abi bu arada bu video yu boyle yapmak icin kullandigin program ne abi :D
  14. TCAnatolia

Vodafone Smart Ultra 6 Rom

Kardeşim keşke o paraya discovery 4g alsaydın.. neyse hayırlı olsun.. forumda hocalarımdan bu telefonu kullanan yoktur büyük ihtimal varsada yardımcı olurlar.. iyi forumlar
  15. TCAnatolia

[ÇÖZÜLDÜ]Açılış Tamamlanıyorda Kaldı (yardim lutfen)

RE: Açılış Tamamlanıyorda Kaldı (yardim lutfen) :D abi tablete zipi kurarken twrp de bakmıştım şarj %80 di
  16. TCAnatolia

RE: Açılış Tamamlanıyorda Kaldı (yardim lutfen) bastım ama kaç saniye bastım bilmiyorum.. tablet evde şuanda eve varınca denerin tekrar sağolasın
  17. TCAnatolia

RE: Açılış Tamamlanıyorda Kaldı (yardim lutfen) Boran olmuyor knk.. Ses acmayla guce basiyom yine olmuyor.. Sp flash tool ile stock roma donecektim tablet acik olunca olmuyor
  18. TCAnatolia

Arkadaşlar tablete asderdd hocamizin verdigi twrp yi kurdum daha sonra adb sideload i actim ve bilgisayara bagladim.. Sonra milli egitim yazilimini kirma zipi ile gapps i yukledim.. Tablete kurdum.. Yeniden baslata girdim.. Supersu kurulsun mu dedi hayiri isaretledim bastim tablet acildi sonra...
  19. TCAnatolia

[PORT] Myphone Note 5 Rom For GM Discovery

RE: Myphone Note 5 For GM Discovery Eline sağlık
  20. TCAnatolia

[BOOTLOGO]General Mobile

Eline saglik abi :)