Arama sonuçlarınız

1. TCAnatolia

Ayarlardan Geliştirici Seçeneklerini Açmak

Ayarlardan Geliştirici Seçeneklerini Açınca ne oluyor arkadaşlar. Hani telefon hakkında kısmında en alttakine 5 kere dokununca açılıyor. Ne o merak ettim.
  2. TCAnatolia

[4.4.2][EDİT]MAGNİFİCENT™ PLUS V1.0

Ama gercekten harika duruyor hocam yani ben simdi bunu kullaniyorum gayet iyi bi' sorunda da yok. Elinize emeginize yureginize saglik. Hayirli bayramlar :D
  3. TCAnatolia

[4.4.2][EDİT]MAGNİFİCENT™ PLUS V1.0

Ayiptir soylemeside bu romda gidgatin kirmizi versiyonu. :) bu daha guzel duruyor elinize saglik
  4. TCAnatolia

Gidgat Ultimate Zil Sesi(konuyu acali 6 gun oldu arkadaslar birisi cevap versin :))

Arkdaşlar GidGat Ultimate'in rom ilk kurulduğunda gelen zil sesini paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
  5. TCAnatolia

Recovery Tavsiyesi

Bende Pihilz kullaniyorum
  6. TCAnatolia

Telefon açılış ekranında kalıyor

http://i.hizliresim.com/pgZn8N.png Burda gorundugu gibi mobilden girdigim icin arkadasin konuyu nerde actigina bakmadim:)  ((Hayırlı Ramazanlar))
  7. TCAnatolia

Senin kullandigin telefon ne kardesim
  8. TCAnatolia

Recovery e girebiliyorsan eğer wipe data yap tekrar dene
  9. TCAnatolia

sistem depolama alani genisletme yardim

Orochi abimize sonsuz teşekkürler. Bide bunla genişletmeyi dene forumda anlatımı vardı büyük ihtimal araştır bulursun... BURADAN İNDİR
  10. TCAnatolia

Stock rom yardim

Kardeşim zaten Bahsettiğin rom stock romdan daha stabil denebilir. Kullanmanı öneririm.
  11. TCAnatolia

Framework editleme

Ikinci yorum benden. Güzel ve yararlı bir konu olmuş hocam. İyi forumlar. ((HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR :)))
  12. TCAnatolia

Aktif Üyelik

Teşekkürler hocam İyiki varsın :) [hr] Mesut abi az önce bak ne buldum.. http://forum.turkdevs.com/member.php?action=profile&uid=43 Bu arkadasin 61 mesaji var.. Seviliyosun abii:)
  13. TCAnatolia

Aktif Üyelik

Komik hehe [hr] Bu arada şaka filan da face den cok burda dolasiyorum... Bagimlilik yapti:)
  14. TCAnatolia

Aktif Üyelik

Forumumuzda aktif üye olmak için ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar bu konuda bi bilgisi olan vardır herhalde.. Herkese iyi forumlar.. Saygılar..
  15. TCAnatolia

Forum Tanışma Konusu

Ahmet Tufan Doğanay Yaş:15 Aksaray 2 telefon kullaniyorum Lg g4 ve Discovery 4 gb Discovery de suan lollikat rom yuklu Herkese iyi forumlar Saygilar
  16. TCAnatolia

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11535664_675214102622942_7679433992534199366_n.jpg?oh=b1074d4a4d56cba77023f27bb5886ecc&oe=55F379BC
  17. TCAnatolia

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam bu rom Dr.Razor™ nin hazırladığı Gionee Elife S5.5 Amigo OS ROM BURADAN roma ulaşabilirsiniz. İyi, forumlar.
  18. TCAnatolia

[KK] ROM ÖN KAMERA SORUNU

fixi yükledim yine aynı sorun oldu ama kamera uygulaması 1 dk açık durdu sonra kendiliğinden düzeldi :) Anlayacağın işe yaradı :)