Arama sonuçlarınız

1. R

GM 4G Kılıf

Mobil cadde de pahalıymıs ya 40-50 tl arası degisiyor. Bir kılıf için biraz fazla gibi :) [hr] Zaten başka çare yok kardeşim ya bikaç site var ama onlara da güven olmaz ne oldugu belli degil daha :D 
  2. R

GM 4G Kılıf

Yoo bakmamıştım bi bakayım. Bu arada çok teşekkür ederim :)
  3. R

GM 4G Kılıf

Arkadaşlar merhabalar, 2 gün önce abimle Discovery'lerimizi satıp iki tane GM 4G AndroidOne aldık. Fakat telefon yeni çıktığı için piyasada telefona uygun kılıf yok. Bildiğiniz kapıda ödemeli olan ve güvenilir olan kılıf satan site var mı ? Varsa paylaşırsanız çok sevinirim.  :) :rool: :rool:
  4. R

Kilit Ekranları

Kardeşim tam olarak neyden bahsettiğini anlayamadım. Google Play'de zaten ZUI Locker yazınca sarı bir simgesi olanı indireceksin. [hr] Şu anda HiLocker'i deniyorum kardeşim. Daha sonra L Locker'i deniycem bakalım nasılmış. :)
  5. R

Kilit Ekranları

Teşekkür ederim kardeşim ona da bakiyim hemen :)
  6. R

Kilit Ekranları

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. ZUI Lockeri kullanmıştım fakat bir süre sonra sıktı. Hi Lockeri ve CM Lockeri deniycem şimdi :)
  7. R

Kilit Ekranları

Hacı XLocker home tusuna basınca etkisiz kalıyor ya. Yinede çok teşekkür ederim :)
  8. R

Kilit Ekranları

Merhaba Arkadaşlar Stock KitKattayım fakat kilit ekranı iğrenç. Bildiğiniz güzel kullanışlı kilit ekranı uygulaması varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. :)
  9. R

Discovery 1 Asus Programlar

Tarayici apk sorunlu paket ayristirm hatasi veriyor [hr] Galeride de sorun var paket ayristirma sorunu
  10. R

format sırasında sıkıntı

Ayni heyecan bende de oldu fena bisey o :Dd ama bekleyince bi sorun cikmiyor :)
  11. R

format sırasında sıkıntı

Tamam normaldir iste hareket etmez zaten ilk rom yukledigim siralar bende ayni durumu yasadim :D ama merak etme bekle o olur
  12. R

format sırasında sıkıntı

Ya bekleyeceksin bende 10 dakikadan assa olmuyor bekle sen 15 dakikaya kadar yolu var :) [hr] Mutlaka bitecektir :)
  13. R

format sırasında sıkıntı

Kac dakika bekledin formatting data da
  14. R

google play

Ya ben freedomu geri kurup seceneklerden stop deyince girdi tum verileri silmistim hepsi geri yukleni :))
  15. R

google play

Kardesim geri yukleyip yaptim oldu sen adamsin valla oldum bittim ya cok saol :D
  16. R

google play

Maalesef freedomu sildim geri kurul ayni seyi yapsam sorun olur mu
  17. R

google play

Arkadaslar gidgat ultimate romu yukledim google playe baglanamiyorum. Romun systemUI sini lollikat romu ile degistirdim baska bi oynama yapmadim fakat ondan sonra bile google play calisiyordu. Flat style bar indicators icin freedom yuklemistim. Bi oyunda freedomla ucretli biseyi ucretsiz alirken...
  18. R

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Ya arkadaslar google playe baglanmiyo ilk siralar baglaniyordu simdk baglanmiyor napmam lazim acil yardim lutfen