Arama sonuçlarınız

1. DmXeR

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Bu söylediklerinin hepsini kullanıcı yapması gerekir ki her zaman yeni rom kurduğunda yapman gereken şeyler. Host dosyası güncel olmayabilir. Adaway yükleyerek güncelleyebilirsin. Nova launcher eski sürüm mü bilmiyorum ama özel bir sürüm olduğunu biliyorum. Bildirim çubuğu ayarı yok derken neyi...
  2. DmXeR

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

RE: [4.4.2][GÜNCELLEME] ***LITE-KAT V2 (JET-KAT) By Dr.Razor™*** @Dr.Razor™ Hocam neden v3 yayınlanmadı. Aralarında ki fark ne. Bi şey yapacağım da v2 ile mi yapsam v3 ile mi karar veremedim?
  3. DmXeR

Color OS Kitkat

Şu anda fake Color OS kullanıyorum. Tam anlamıyla Color OS keyfi yaşatmıyor. Tema özelliği falan yok. Yazı fontu değiştirilemiyor. Çok eksiği var. Bildirimler düzgün çalışmıyor. Oppo mtk işlemcili telefonlarına vermedikten sonra zor kullanırız Color OS u.
  4. DmXeR

Wallpaper Arşivimi Sizlere Açıyorum

We Are The Best Galatasaray. Ellerinize sağlık hocam. :cool:
  5. DmXeR

CM11 Temaları Nasıl Portlanır?

Ellerinize sağlık hocam. Anlatımlara devam. :rool:
  6. DmXeR

[PORT][4.12.17] MiUi ROM by SmiLeToLiFe

Hocam bu gece gelsin artık. OS romları sevmiyorum ama sırf ultra power saving için çok merak ediyorum.
  7. DmXeR

[port-edit-art]Primo Rom V2 ART Edition

Ellerine sağlık. En kısa zamanda deneyeceğim. :rool:
  8. DmXeR

Telefon Hiç açılmıyor.

Parayı verdin mi herşey yaparlar. :cool:
  9. DmXeR

Telefon Hiç açılmıyor.

Orjinal kitkat kurmalısın bilgisayardan. Bilgisayar hiç tanımıyorsa işin zor. Bilgisayarsız yapabileceğin başka yöntem varsa bilmiyorum. Üstadlar baksın bi.
  10. DmXeR

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@SmiLeToLiFe Bunda da bildirim sorunu var hocam paylaşmayı düşünmüyorum. Sınavım var 3-4 hafta sonra zamanım yok fazla.
  11. DmXeR

Fake ColorOS KitKat  :rool:        
  12. DmXeR

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Siz hala Repartition Tool kullanmadınız mı? :bazuka: http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html
  13. DmXeR

Bunda da menü yok. TR de yok. Keyifle bir OS rom kullanamayacağız anlaşılan. Ama bu çok güzel görünüyor yav. :rool:
  14. DmXeR

Disk İnternal Linux Reader

Uzun uzun böyle bir şey aradım da bulamadım. Ellerinize sağlık. :D
  15. DmXeR

[PORT APP][4.1+] Xperia Z2 Smart Social Camera

@ErenCan Orochi hocanın paylaştığı Xperia C v4.0 da vardı sanki. Yoksa daha önceki sürümlerde mi vardı? Ya da sen Orochi hocanın paylaştığı romu kullanmuyosun? O_o :bazuka:
  16. DmXeR

[PORT APP][4.1+] Xperia Z2 Smart Social Camera

Lite-Kat v2.0 da denedim sorunsuz çalışmaktadır. Büyük ihtimalle tüm romlarda da çalışacaktır. Çalışan Uygulamalar: AR Effect AR Effect For Line Motionshot Motiongraph Background Defocus Wikitube Places Vine Smart Social Camera Widget Çalışmayan Uygulamalar: Craetive...
  17. DmXeR

Efsana olacak gibi duruyor hocam. :bazuka:
  18. DmXeR

Şu güzel OS romlarda neden menü olmaz ki. Menü olayını opsiyonel seçenek olarak koysalar güzel olur aslında. O_o
  19. DmXeR

Ortaya karışık. Samsungdan alacak bişe bulamadım. O_o
  20. DmXeR

Kitkat beta dosya yoneticisi

Romun içinden apk yı alıp kurabilirsin.