[PORT APP][4.1+] Xperia Z2 Smart Social Camera

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DmXeR

Original poster
Aktif Üye
27 Ocak 2015
177
25
28
Lite-Kat v2.0 da denedim sorunsuz çalışmaktadır. Büyük ihtimalle tüm romlarda da çalışacaktır.

Çalışan Uygulamalar:
  • AR Effect
  • AR Effect For Line
  • Motionshot
  • Motiongraph
  • Background Defocus
  • Wikitube Places
  • Vine
  • Smart Social Camera Widget

Çalışmayan Uygulamalar:
  • Craetive Effect
  • Info Eye
  • TimeShift Burst

Ekran Görüntüleri:
Screenshot_2014_06_13_10_37_22.png

Screenshot_2014_06_13_20_53_59.png

Screenshot_2014_06_13_12_34_44.png

Screenshot_2014_06_17_17_05_55.png

Kurulum:
Telofonunuzun Rootlu ve Costum Recovery yüklü olduğunu varsayarak direkt kuruluma geçiyorum.
Buradan Dosyayı İndirin ==> 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

DİKKAT: Kuruluma başlamadan önce sistem klasörünü kontrol ediniz. En az 120 mb boş alan olmalıdır.

• Sorun çıkma ihtimaline karşı Recovery den sistem yedeği almanızı tavsiye ederim. 
  • Dosyayı indirip SD karta atınız.
  • Cihazı Recovery modunda başlatınız.
  • Wipe Cache ve Advanced menüsünden Dalvik Cache yapınız.
  • Install Zip deyip indirdiğiniz Zip paketini seçiniz.
  • Wipe Cache ve Advanced menüsünden Dalvik Cache yapınız.
  • Sistemi yeniden başlatınız. 
  • Burada 2-3 dakika bekleyin cihazınız açılacaktır. 

AR Effect için Bazı Efektler:

Arkadaşlar bunlar denenmemiştir. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

Orjinal konu linki: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785444

@ErenCan Orochi hocanın paylaştığı Xperia C v4.0 da vardı sanki. Yoksa daha önceki sürümlerde mi vardı? Ya da sen Orochi hocanın paylaştığı romu kullanmuyosun? O_o :bazuka:

Pure Xperianın İlk Sürümünde Vardı Benim Xperia C v4 paket olarak verdim diye hatırlıyorum
Eline Sağlık Forum Arşivinde Bulunması Gereken bir içerik....

ahaha ben özel sürüm kullanıyorum :D mesut abinin yaptığını değil :D