Lite-Kat v2.0 da denedim sorunsuz çalışmaktadır. Büyük ihtimalle tüm romlarda da çalışacaktır.
Çalışan Uygulamalar:
Çalışmayan Uygulamalar:
Ekran Görüntüleri:
Kurulum:
Telofonunuzun Rootlu ve Costum Recovery yüklü olduğunu varsayarak direkt kuruluma geçiyorum.
Buradan Dosyayı İndirin ==>
-
DİKKAT: Kuruluma başlamadan önce sistem klasörünü kontrol ediniz. En az 120 mb boş alan olmalıdır.
AR Effect için Bazı Efektler:
Arkadaşlar bunlar denenmemiştir. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Orjinal konu linki: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785444
Çalışan Uygulamalar:
- AR Effect
- AR Effect For Line
- Motionshot
- Motiongraph
- Background Defocus
- Wikitube Places
- Vine
- Smart Social Camera Widget
Çalışmayan Uygulamalar:
- Craetive Effect
- Info Eye
- TimeShift Burst
Ekran Görüntüleri:

Kurulum:
Telofonunuzun Rootlu ve Costum Recovery yüklü olduğunu varsayarak direkt kuruluma geçiyorum.
Buradan Dosyayı İndirin ==>
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
DİKKAT: Kuruluma başlamadan önce sistem klasörünü kontrol ediniz. En az 120 mb boş alan olmalıdır.
- Sorun çıkma ihtimaline karşı Recovery den sistem yedeği almanızı tavsiye ederim.
- Dosyayı indirip SD karta atınız.
- Cihazı Recovery modunda başlatınız.
- Wipe Cache ve Advanced menüsünden Dalvik Cache yapınız.
- Install Zip deyip indirdiğiniz Zip paketini seçiniz.
- Wipe Cache ve Advanced menüsünden Dalvik Cache yapınız.
- Sistemi yeniden başlatınız.
- Burada 2-3 dakika bekleyin cihazınız açılacaktır.
AR Effect için Bazı Efektler:
Arkadaşlar bunlar denenmemiştir. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Orjinal konu linki: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785444