Arama sonuçlarınız

1. DenniZ

kamera focus yapmıyor

cm 12.1 deyim cm12.1 in kamerası fotoğraf çekerken manuelfocus  yapıyor ama videoda yapmıyor  bildiğiniz video çekerken focus yapan kamera var mı?
  2. DenniZ

hem stock hem custom rom yükleme?

Cvp: hem stock hem custom rom yükleme? stok romu .zip şekline getirir recovery den yüklersin ama root gitmez recovery kalır.
  3. DenniZ

Herkes İlk Telefonunu Yazsın

nokia 6303 metalik  resim  ">
  4. DenniZ

Size göre Efsane denebilecek teknolojik aletler nelerdir?

Cvp: Size göre Efsane denebilecek teknolojik aletler nelerdir? 1 tl lik lazer- sulu yüzük -her evde amaçsızca duran Davul Fırın  - ışıklı yoyo- pazarda satılan çok tuşlu casıo saat- beybilet -yap boz ......... devamı gelmez
  5. DenniZ

Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D

Cvp: RE: Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D is pokemon garı gaçıyooo   :troll13: :troll13: :troll12: :troll12:
  6. DenniZ

Lütfen yardım

Cvp: Lütfen yardım romu tekrar kurmayı dene
  7. DenniZ

dil değiştirme

Cvp: RE: dil değiştirme :chin: :chin: :chin: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
  8. DenniZ

dil değiştirme

sa arkadaşlar cm 12.1 ingilizce kısımlırı düzeltmek istiyorum systemIU içinde values yok nereden yapacağım :) :) :) :)
  9. DenniZ

cm12.1 i Türkçeye çevirrme

arkadaşlar bu romu nasıl türkçe yaparm bazı yerleri ingilizce
  10. DenniZ

dosya uzantısı değiştirme

sa arkadaşlar  elimde rom dosyaları var (cm12.1 ) bunların uzantısını .dat olarak nasıl değiştiririm
  11. DenniZ

çekirdek sürümü değiştirme

Cvp: RE: çekirdek sürümü değiştirme sağol [hr] sağol
  12. DenniZ

çekirdek sürümü değiştirme

sü arkadaşlar telefonunu ayarlar kısmıyra build prop dosyasını düzenliyorulm da çekirdek sürümü değişirmi düzenleyebilirmiyim
  13. DenniZ

romdaki xbin dosyası

sa arkadaşlar cihazım için rom deniyorum da iki tane aynı rom var tekinin xbin dosyasında 50 yakın klasör var diğerinde ise 200 civarı bunlar nedir  xbin dosyası ne işe yarar
  14. DenniZ

messeger facebook boyutu

Cvp: RE: messeger facebook boyutu facebook un çok eski bi sürümü var onu kullanıyorum  Teşekkürler
  15. DenniZ

messeger facebook boyutu

Cvp: RE: messeger facebook boyutu dex dediğin ne oluyor açıklarsan sevinirim  :shy: :shy: silmenin bir yolu var mı
  16. DenniZ

CyanogenMod Trebuchet ve Temalar Durduruldu Hatası

Cvp: CyanogenMod Trebuchet ve Temalar Durduruldu Hatası https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kaneoriley.cyanogenport.launcher3&hl=tr bu launcher i dene cm12.1 ile araısnda çok az fark vardır
  17. DenniZ

messeger facebook boyutu

sa. arakdaşlar telefon cm12.1 messengeri indridim daha hesabımı girmemişştim depolamadan kapladığı alana baktım 109 mb idi bunun nedeni nedir aynı sorun face dede var
  18. DenniZ

Cvp: CyanogenMod Trebuchet ve Temalar Durduruldu Hatası @"Frozen" in dediği gibi romu wipe yapıp tekrar kur
  19. DenniZ

Cvp: CyanogenMod Trebuchet ve Temalar Durduruldu Hatası veriyi silmeyi dene
  20. DenniZ

[PAKET][APK][TÜM SÜRÜMLER]Uygulama Paketi (El Feneri , Hava Durumu , Pusula)

Cvp: RE: [PAKET][APK][TÜM SÜRÜMLER]Uygulama Paketi (El Feneri , Hava Durumu , Pusula) cm 12.1 için fm radyo var mı internetsiz  teşekkirler  :dunce: :dunce: :dunce: