DenniZ Original poster Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 55 2 26 Cihaz GM 5 PLUS DUAL ROM STOCK 3 Şub 2016 #1 sa arkadaşlar cm 12.1 ingilizce kısımlırı düzeltmek istiyorum systemIU içinde values yok nereden yapacağım
sa arkadaşlar cm 12.1 ingilizce kısımlırı düzeltmek istiyorum systemIU içinde values yok nereden yapacağım
Celuk Yönetici 20 Kas 2015 1,092 867 Cihaz Quatro M1453|Etab 5 3 Şub 2016 #2 Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock:
DenniZ Original poster Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 55 2 26 Cihaz GM 5 PLUS DUAL ROM STOCK 3 Şub 2016 #3 Cvp: RE: dil değiştirme Celuk' Alıntı: Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock: Genişletmek için tıkla ... :chin: :chin: :chin: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
Cvp: RE: dil değiştirme Celuk' Alıntı: Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock: Genişletmek için tıkla ... :chin: :chin: :chin: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
ninjassasin45 Yasaklı Üye 26 Ara 2015 221 54 3 Şub 2016 #4 Cvp: RE: dil değiştirme Celuk' Alıntı: Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock: Genişletmek için tıkla ... Celuk Kardeşim bende E-tab 5 Teama gelebilrmiyim..... lütfen fotyuda hazırladım....
Cvp: RE: dil değiştirme Celuk' Alıntı: Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock: Genişletmek için tıkla ... Celuk Kardeşim bende E-tab 5 Teama gelebilrmiyim..... lütfen fotyuda hazırladım....
R RomMaster 3 Şub 2016 #5 Cvp: RE: dil değiştirme ninjassasin45' Alıntı: Celuk' Alıntı: Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock: Genişletmek için tıkla ... Celuk Kardeşim bende E-tab 5 Teama gelebilrmiyim..... lütfen fotyuda hazırladım.... Genişletmek için tıkla ... Pmden telefon numaranı at bakayım
Cvp: RE: dil değiştirme ninjassasin45' Alıntı: Celuk' Alıntı: Ayni konuyu tekrar tekrar yanlis yere acmissin:adyo::rock: Genişletmek için tıkla ... Celuk Kardeşim bende E-tab 5 Teama gelebilrmiyim..... lütfen fotyuda hazırladım.... Genişletmek için tıkla ... Pmden telefon numaranı at bakayım