Arama sonuçlarınız

1. M

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Cvp: [GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez elinize sağlık.bir sorum olacak MysticOs ta kullanılan syetemui ı bu roma gömsem çalışır mı hocam? @"Darkqnez"
  2. M

Pc için oyun önerileri

araba yarışı istersen burnout paradise :)
  3. M

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Cvp: RE: [CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ] Kerneli değiştirmenin bir yolu varmı? Düzen tutar mı
  4. M

Pc için oyun önerileri

rocket league-just cause2 - ets2 aklıma gelenler bunlar
  5. M

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

@"Incredible™" hocam teşekkürler rom için. FM radyoyu nasıl aktifleştirebilirim
  6. M

Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D

tutmadı alttaki facebook kullanmıyor
  7. M

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

elinize sağlık. Romu kuran birisi bildirim panelinin resmini atabilirse sevinirim..
  8. M

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

Cvp: RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery
  9. M

Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D

Cvp: RE: Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D tutmadı alttaki cm12 kullanıyor
  10. M

Cvp: RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery messenger sorunu burda anlatılıyor.   http://forum.turkdevs.com/konu-video-anlatim-miui-v7-anlatim-paylasim-bolumu.html fm radyo için de başka radyo apksı iş görüyor ama miui ninki çok daha iyi çekiyordu
  11. M

Gm Discovery 2 Dokunmatik Sorunu

Cvp: Gm Discovery 2 Dokunmatik Sorunu bende aynı sorundan muzdaribim. custom rom yükleyince düzeldimi?ona göre bende yükleyeceğim
  12. M

Cvp: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery elinize sağlık.ama bi sorum var  fm radyo durduruldu hatası alıyorum çözümü varmıdır hocam
  13. M

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

Cvp: RE: [4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery xposed yüklenmeden yapılamaz mı? temalardan vazgeçmek istemiyorum
  14. M

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

Cvp: [4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery elinize sağlık hocam. ses kısma tuşu ile ekran açılmasını önlemek için ne yapabilirim? @"FoggyFa"  @"Incredible™"  @"orochi"   yardımlarınızı bekliyorum
  15. M

(Mod) Bravia Engine 2-3

Cvp: RE: (Mod) Bravia Engine 2-3 sorunu hallettim,teşekkürler
  16. M

(Mod) Bravia Engine 2-3

Kurulumda "installation aborted" hatası alıyorum Çözümü nedir
  17. M

[5.1.1] General Mobile Discovery II+ Lolipop 5.1.1 CyanogenMod 12.1 Rom Türkçe

Emeğinize sağlık.ekran görüntülerini göremiyorum farklı bir link koyabilirmisiniz?
  18. M

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

bendede aynı sorun var.bi çözüm bulunursa beni de haberdar ederseniz sevinirim hocam.
  19. M

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

hocam diyecek birşey yok çok güzel anlatım saolun..