Arama sonuçlarınız

1. F

[PORT][EDIT][KK]SuperiorOS V4 By AloneMan

Cvp: [PORT][EDIT][KK]SuperiorOS V4 By AloneMan Alomeman ne oldu fix durumu kardeş
  2. F

Eni iyi Rom çok güzel olmuş hata göremedim Shake Brush ekleyebilirmisin Şiddetle tavsiye ederim.Alkişlara sana [hr] Bildirim paneli nasıl değiştirebiliriz.
  3. F

Cvp: [PORT][EDIT][KK]SuperiorOS V4 By AloneMan Elinize sağlik arkadaşlar son uygulamalar fixsini verirsen daha iyi olacak
  4. F

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Cvp: RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery [hr] Küçük uygulamari silersin nasilmi systemin apklarinden apklari bul ve zip romunu seç es dosya yöneticisini aç ve sonra bul ve sil.
  5. F

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Bu gece yeni sürüm gelirmi
  6. F

Dokunmatik Sapıtması (GÜNCEL)

Hafiza kartinda 5mb bir dosya gmail göndermeyim istersen [hr] Celuk ben tavsiye etmiyorum oromu
  7. F

Pilin çokmu gitmesini istiyorsun ilk işletimi sistemine geç bütün telefonlarda geçerlidir bence bütün romlari kullanmiş olarak söylüyorum ve iddia ediyorum. [hr] Dokunmatik sapmasi rar dosyasi var forumdevs de telefonunda cwm recovery varsa zipli dosyayi seç ve geregeni yap düzelir sadece jelly...
  8. F

4.2.1 jelly bean geç dokunmatik sapmasi olmaz kitkat kullanma telpa bile tavsiye etmiyor.
  9. F

İPhone clock apk

iphone clock apk yi ariyorum.Benim için indirebilirsiniz,teşekkürler
  10. F

Mesajlar bildirim sayısını göstermiyor.

Xperia z3 5.1 custom rom kullaniyorum,mesaj sayısını göstermiyor yani mesajlar açarsan öyle görüyorum örnek kitkat romda mesajlar 3 diye görüyorum yada gelen çagrı 3 diye sorunu çözerseniz sevinirim.
  11. F

Discovery Note5 custom rom konusu nerde

Discovery custom rom note 5 v2ye ne oldu ya birisi sebebini söylesin kaçırdık tam portlatacaktik gitti.
  12. F

Cyanogenmod 12.1 Beta 6 VIA V5 By[alptrek]

Discovery1e olmazmi
  13. F

[JB][CWM]General Mobile Discovery Sapıtma Gideren Kernel

Teşekkür ederim bizi büyük bir zahmetten kurtardin ALLAH razi olsun.
  14. F

Maraza wallpapers (güncellendi)

RE: Turkdevs wallpaper Güzel güzel
  15. F

Kamera Sorunu

Garanti bittimi
  16. F

Kamera Sorunu

Kardeş tamamen servislik işin hiç uğraşma [hr] 4gün sonra servisten gelir yurtiçi kargo veya mng kargo ücretsiz ver
  17. F

Ramazanda Bedava İnternet

pttcell faturaliya varmı bilenvarmi