Kamera Sorunu

analizturizm

Original poster
Kayıtlı Üye
20 Şub 2015
93
9
Kameraya girdiğimde önce siyah ekran çıkıyordu daha sonra kamera baglanamadı uyarısı verdi. Daha sonra da sadece ön kamera çalıştı arka kamera çalışmadı. Recovery de test kısmında arka kamera yine fail diyor. Defalarca stok roma döndüm custom ROM attım farklı kamera app yukledim ama nafile. Galiba servislik oldu. Önerisi olan var mı?

Anlattığına göre donanımsal gibi duruyor ama bir fikri olan vardır herhalde.

Başka program yükledıysen donanımsal olmuş en iyisi temizinden garantiye vermen

legend v8 deki kamera odak fixi yukle lollipop x dede boyle sorun vardi boyle fixlendi

Kardeş tamamen servislik işin hiç uğraşma

4gün sonra servisten gelir yurtiçi kargo veya mng kargo ücretsiz ver

Evet fix de ise yaramadı. Sadece ön kamera çalışıyor. 80 TL gidecek durduk yere...

İlk parti discovery :) garanti bitti emektarin.
Arkadaşlar garantinin bitmesine 6 gün kala gönderdim servise kameranın değişmesi gerek sizce para isterler mi?

analizturizm' Alıntı:
Arkadaşlar garantinin bitmesine 6 gün kala gönderdim servise kameranın değişmesi gerek sizce para isterler mi?

Aynı sorundan dolayı iki kez garantiye gönderdim, kamera modülü ücretsiz değiştirildi.

HyperBon' Alıntı:
Aynı sorundan dolayı iki kez garantiye gönderdim, kamera modülü ücretsiz değiştirildi.

Kargoyu ücretli mi gönderiyorduk karşı taraf mı ödüyordu ? Kargocu abiye verdim para mevzunu da konuşmadık daha

Screenshot_2015_07_04_12_30_24.png

servisteki son durumu boyle anakart da mi degismis anlamadim. para isterlerse yandim

analizturizm' Alıntı:
Screenshot_2015_07_04_12_30_24.png

servisteki son durumu boyle anakart da mi degismis anlamadim. para isterlerse yandim

0tl yazıyor, hiç garantiye yollamadım ama ücret almayabilirler

garantiden geldi garantinin bitmesine 3 gün kala ama telefon şarj olmuyor şarj soketini bozmuşlar kamerayı yapmışlar ama tel şarj olmuyor. garanti son 3 gün tekrar gönderiyorum bakalım ne diyecekler. bu defa 50 TL alırlar gibime geliyor.