Arama sonuçlarınız

1. B

GMD yardım

Biraz daha açabilirmisin ? Hangi program nasil ?
  2. B

GMD yardım

Oncelikle selamun aleykum iyi bayramlar. Konu daha onceden varmiydi bilmiyorum. Kilit ekranina LG G3 deki gibi.veya samsungdaki gibi programsiz bildirimleri nasil eklerim. Ornegin watsapp facebook gibi bildirimler. Sirf bunlar icin zui locker kullaniyorum ama oda orjinal kilit ekrani gibi...
  3. B

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Shake and brush lutfen hocam onsuz olmaz bi fix yolla :)
  4. B

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

@bugra333 kardesim bunda legend rom ayarlarinda flash ile uyari yok nasil yapabilirim ? Fix falan varmi ?
  5. B

[EFSANE]Frozen Lollipop Edition Rom v3.5 by NightyFrozen

RE: [PORT][GÜNCELLEME]FrozeNNN Lollipop Edition Rom v2 Ssler link kirik yenilermisin ?
  6. B

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS][V3] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery yeni bir rom kurar gibi derken nasıl yanı ? wipe cache format system delete all user data wipe dalvik cache mi yapacaz?
  7. B

Stock muzik calar

Discovery stock muzik calari nerden bulabilirim?
  8. B

GM Discovery2+ TWRP Yedek

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek D2iydi ya eminim olmayadabilirim :) ince hafif iphone 5 gibi bir ekrani vardi iste biraz buyuk :D [hr]
  9. B

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Eminmisiniz dun bi abi gosterdi Cift tik uyandrma C yapinca kamera acilmasi gibi ozellikler getirmis. Gozumle gordugume mi yoksa sanami inanirim guzel kardesim :))
  10. B

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Portliyacak arkadaslar cikar heralde ? Cunku su cift tik uyandirmayi discovery 1 e getirsinler yemin ediyorum edicegkm dualarin haddi hesabi yok :)
  11. B

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Bu discovery 1 e yuklenir mi :) mesela discovery 2 de cift tikla uyandirma var sonra ekran kapaliyken C yapinca kamera aciliyor biz bunu discovery 1 e yuklesek olurmu ? :)
  12. B

Discovery DTS

Birileri artik yardim etsin diye heryere yazdim kardesim
  13. B

DTS SOUND

Arkadaslar cihazim romlu ve ben dts sound istiyorum nasil yapicam
  14. B

Discovery DTS

Arkadaslar cihazim romlu ama bem dts istiyorum viperandroidi pek sevmedim nasil yapabilrim dts etkisini?
  15. B

Discovery DTS

Cihazimda rom var ama ben dts etkisini istiyorum viper4android pek sevmedim dts nasil yaparim
  16. B

Flash uyari tıkını nasıl roma eklerım legend v12?

RE: bi bakarmısınız ? bakın oyle degıl mesela çogu romda tek tık ıle oluyor ben oyle bırsey ıstıyorum flashlayabılecegım bırsey yokmu? konu başlıgını ne yapmam gerekıyor?
  17. B

Flash uyari tıkını nasıl roma eklerım legend v12?

arkadaşlar konu açmada acemiyim onun ıcın ozur dılerım. ben cwmden flash ıle uyarı yuklemek ıstıyorum legend v11 de var fakat v12 de yok bu ozellık bunu nasıl yapabılırım ?
  18. B

legend ROM v11 ilgililer bi baksın lütfen.

Rom çok iyi super hatta muhteşem ama bir sorun var zil seslerini ve bildirim sesleirini begenmedim ve kendi özel mesaj sesimi ayarlayamiyorum lütfen bir açıklama yaparmisimiz