B bloodraf Kayıtlı Üye 14 Haz 2015 #1 14 Haz 2015 #1 arkadaşlar konu açmada acemiyim onun ıcın ozur dılerım. ben cwmden flash ıle uyarı yuklemek ıstıyorum legend v11 de var fakat v12 de yok bu ozellık bunu nasıl yapabılırım ?
arkadaşlar konu açmada acemiyim onun ıcın ozur dılerım. ben cwmden flash ıle uyarı yuklemek ıstıyorum legend v11 de var fakat v12 de yok bu ozellık bunu nasıl yapabılırım ?
Lptrex Yasaklı Üye 14 Haz 2015 #2 14 Haz 2015 #2 RE: bi bakarmısınız ? Flash alerts uygulamasi isiniz görür sanirim hide konu baaligini duzenlerseniz sevinirim
RE: bi bakarmısınız ? Flash alerts uygulamasi isiniz görür sanirim hide konu baaligini duzenlerseniz sevinirim
B bloodraf Kayıtlı Üye 14 Haz 2015 #3 14 Haz 2015 #3 RE: bi bakarmısınız ? Desreuezq' Alıntı: Flash alerts uygulamasi isiniz görür sanirim hide konu baaligini duzenlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... bakın oyle degıl mesela çogu romda tek tık ıle oluyor ben oyle bırsey ıstıyorum flashlayabılecegım bırsey yokmu? konu başlıgını ne yapmam gerekıyor?
RE: bi bakarmısınız ? Desreuezq' Alıntı: Flash alerts uygulamasi isiniz görür sanirim hide konu baaligini duzenlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... bakın oyle degıl mesela çogu romda tek tık ıle oluyor ben oyle bırsey ıstıyorum flashlayabılecegım bırsey yokmu? konu başlıgını ne yapmam gerekıyor?
Lptrex Yasaklı Üye 14 Haz 2015 #4 14 Haz 2015 #4 RE: bi bakarmısınız ? "Flash uyari nasil roma eklerim" Yapabilirsiniz bide sizin istediginiz flash uyarinin nerden kaynakli oldugunu anlarsaniz kolayca eklersiniz Legend serisi romlari fazla kurmadoligim icin bisi diyemeyecim fazla
RE: bi bakarmısınız ? "Flash uyari nasil roma eklerim" Yapabilirsiniz bide sizin istediginiz flash uyarinin nerden kaynakli oldugunu anlarsaniz kolayca eklersiniz Legend serisi romlari fazla kurmadoligim icin bisi diyemeyecim fazla