Arama sonuçlarınız

1. lordexelion

Gm 4g bootloader a girmiyor

O yazida kalmasi normal cünkü bootloaderde :)))
  2. lordexelion

[Drivers]General Mobile 4G

Konusu olmadığı için sormuş olabilirler mi?
  3. lordexelion

Stock Romda Google Apps

Öyle bisey varsa tahminimce android sürümü güncelleme almayabilir
  4. lordexelion

Telefon açılmıyor :(

@"Kenshi" Elimde gotürüp vermediğim için bilmiyorum nasıl olur.Dediğim gibi bu anlattığımı uygula sırasıyla yukarda karışıklıklar olmuş 1.önce vip form doldur telpanin internet sitesinden,sana verilen kodu hemen not al biryere 2.telefonun orijinal kutu,garanti belgelerini vs hazirla...
  5. lordexelion

Form doldur vip onlar sana kod verecek o kodu not al sonra anlaşmalı kargo ya ver telpa ödemeli telefon kutusunun içine kâğıt yaz cihaz açılmıyor diye en sonda vipten aldığını kodu kargo paketinin üstüne yapıştır kesin
  6. lordexelion

Cvp: Telefon açılmıyor :( Bende temasek yüklüydü sıkıntı çıkmadı kasma kendini fazlada uğraşma iyice kötü olmasın kısa devre veya yanar manar elektronik sonucta
  7. lordexelion

Kapaliysa sıkıntı ya o dedikleri kabloyu bulacaksın yada telpa vip gönder gitsin 3 güne gelir benim basimada geldi
  8. lordexelion

OEM kilidi kapalı mıydı acaba
  9. lordexelion

[MT6589]MERE ROM

Rom performansina diyecek yok ucuyor fakat pil icin ayni seyi diyemem bataryamda sorun olsa diger romlardada yapar Ellerinize saglik
  10. lordexelion

MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM)

Radyo durduruldu hatasi aliuorum calismiyormu radyo @"GMci81"
  11. lordexelion

MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM)

Cvp: MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM) Ellerinize saglik 1 saattir kullaniyorum biraz tema ve fontla sahaneler yaptim mukemmel
  12. lordexelion

[6.0.1] [KERNEL] [7 ŞUBAT] intersectraven's kernel

Arkadaşlar kerneli yükledikten sonra cihaz kendi kendine reset atmaya başladı haberiniz olsun.
  13. lordexelion

F@tih internete girememe

Puffin denedinmi
  14. lordexelion

Açılış Ekranı Uzun Sürüyor.

Cvp: Açılış Ekranı Uzun Sürüyor. Çok ilerlemedi derken? Kurulum gelmediyse wileyfox stock recovery flasla wipe data ,cache media yap duzelir
  15. lordexelion

Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D

Cvp: RE: Tuttu tutmadı oynuyoruz toplanın :D Tuttu :) alttaki bekar
  16. lordexelion

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

Cvp: RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.9 V3.5 te kasma problemi yoktu v3.7 bendede kasma yapti uygulamalarda donma yaptı klavyede yazi yazmak ölüm olmuştu
  17. lordexelion

Cortana (Xiaomi imzali!)

türkçemi ?
  18. lordexelion

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.7 Bu romu önceden sevmezdim ama şuan bu romu kullanıyorum süper olmuş ellerinize sağlık bi sorum olacak bende 3.5 var.Üstüne 3.7 flaslasam wipe yapmadan olurmu verilerimi kaybetmemek için ? veya nasıl güncelleyebilirim...
  19. lordexelion

[5.1.1][PORT]Flyme Os v4.5.4.2R GM 4G Custom Rom

ellerinize saglik cok iyi calisma gercekten