U umx Original poster Kayıtlı Üye 3 Kas 2015 22 1 8 Şub 2016 #1 cm13ten 6.0.1 stock'a dönüş yapıyordum. yükledim ancak 1 saat bekledim ancak çok ilerlemedi. ardından telefonu kapattım
cm13ten 6.0.1 stock'a dönüş yapıyordum. yükledim ancak 1 saat bekledim ancak çok ilerlemedi. ardından telefonu kapattım
lordexelion Kayıtlı Üye 26 Tem 2015 69 6 8 Şub 2016 #2 Cvp: Açılış Ekranı Uzun Sürüyor. umx' Alıntı: cm13ten 6.0.1 stock'a dönüş yapıyordum. yükledim ancak 1 saat bekledim ancak çok ilerlemedi. ardından telefonu kapattım Genişletmek için tıkla ... Çok ilerlemedi derken? Kurulum gelmediyse wileyfox stock recovery flasla wipe data ,cache media yap duzelir
Cvp: Açılış Ekranı Uzun Sürüyor. umx' Alıntı: cm13ten 6.0.1 stock'a dönüş yapıyordum. yükledim ancak 1 saat bekledim ancak çok ilerlemedi. ardından telefonu kapattım Genişletmek için tıkla ... Çok ilerlemedi derken? Kurulum gelmediyse wileyfox stock recovery flasla wipe data ,cache media yap duzelir
U umx Original poster Kayıtlı Üye 3 Kas 2015 22 1 8 Şub 2016 #3 Cvp: Açılış Ekranı Uzun Sürüyor. lordexelion' Alıntı: umx' Alıntı: cm13ten 6.0.1 stock'a dönüş yapıyordum. yükledim ancak 1 saat bekledim ancak çok ilerlemedi. ardından telefonu kapattım Genişletmek için tıkla ... Çok ilerlemedi derken? Kurulum gelmediyse wileyfox stock recovery flasla wipe data ,cache media yap duzelir Genişletmek için tıkla ... twrp ile wipedata vs yaptım
Cvp: Açılış Ekranı Uzun Sürüyor. lordexelion' Alıntı: umx' Alıntı: cm13ten 6.0.1 stock'a dönüş yapıyordum. yükledim ancak 1 saat bekledim ancak çok ilerlemedi. ardından telefonu kapattım Genişletmek için tıkla ... Çok ilerlemedi derken? Kurulum gelmediyse wileyfox stock recovery flasla wipe data ,cache media yap duzelir Genişletmek için tıkla ... twrp ile wipedata vs yaptım