Arama sonuçlarınız

1. E

3G ye Bağlanmıyor

WCDMA moduna alınca Simi görmüyor yani "servis yok" yazıyor
  2. E

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

Deodexed ve Odexed farkı ne abii ???
  3. E

E tab 5 yüz tanım kilidi koyma

E tab 5 in öğretmen tabletlerinde yüz tanıma kilidi varmış bizim tabletlerede de yüz tanıma kilidi koymanın yolu yokmu
  4. E

Acil yardım lazım sitede yeniyim TABLET KİLİTLENDİ

Stock rom at tablete you tube da var nası yapıldığını anlatan video
  5. E

3G ye Bağlanmıyor

Cihazım s4 Gt I -9505-.  3G açılmıyor sadece 2G den internete giriyor önceden hiç böyle bi sorun yoktu 3 4 aydır böyle lütfen yardım edin   !!!
  6. E

[TWRP][MOD]Flaşlanabilir OTG Desteği

Factory reset yaptım kaldı öyle kaç saatir bekliyorum bitmedi [hr] Oldu çok şükür saolun çok teşekkür ederim
  7. E

[TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ ÖĞRENCİ ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL)

RE: [TWRP] ETAB 5 İÇİN KIRILMIŞ STOCK ROM by Celuk (GÜNCELLEME ALMIŞ TABLETLER DAHİL) Ben yaptım ama otg kablosunu okumuyo hala
  8. E

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

ALLAH senden razı olsun abiiii.Çok TEŞEKKÜR EDERİM
  9. E

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme BEYLER SİZİN TABLETLER ROOTLU MUYDU ?
  10. E

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme hocam tableti recovery moduna alıyım mı belki olur [hr] hocam benim tablet rootlu kitlendi olur mu ? [hr] HOCAM NOLUR CEVAP VERİRMİSİNİZ BANA ????
  11. E

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme hocam yardım edermisiniz Allah Rızası için
  12. E

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme abi yaptım hepsi download a bastım orda kaldı yüklenmedi
  13. E

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme abi yardım et !
  14. E

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme abi yardım eder misin !? [hr] indirmeye çalıştım senin izin vermen gerekiyomuş !
  15. E

RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme aktivasyon olmadı bi türlü kaç saattir bekliyorum bana başka yerden link atar mısın ?