Arama sonuçlarınız

1. B

Deneme için yaptığım tema

Teşekkürler :D Bu temayı yaptıktan 1 saat sonra telefon brick oldu. Şimdi de stock rom yüklemeye uğraşıyorum. :(
  2. B

Deneme için yaptığım tema

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu tema forumda bulunan LG G3.gnz temasının üzerine yapılmıştır ve deneme amaçlıdır. Asıl yapımcısı serkan75 isimli kullanıcıdır.  Sizden isteğim ikonların nasıl olduğunu vb. söylemeniz. Eleştiri yapmanızı istiyorum.  Bazı ikonları Android Lolipop 5.0...
  3. B

Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır!

Hayırlı olsun yazmayı unutmuşum :sweat:
  4. B

[XPOSED] ScreenOffAnimation

RE: [ROOT] ScreenOffAnimation Modülü Aslında pek bir esprisi yok. Hadi tamam efekt veriyorsunuz da, telefonun kilitlenmesi ve açılması 1 saniye gecikiyor. E bu da benim hoşuma gitmedi. Herkesin kendi fikri tabi ^^
  5. B

[XPOSED] Eggster

RE: Eggster Uygulamayı silince orjinaline döner mi? Build.prop brick etme şansı varmış.
  6. B

Apol Tema

Resimler çalışsaydı keşke. :)
  7. B

Play'den Apk Olarak İndirme

Ücretlileri de ücretsiz indiriyorsa tadından yenmez
  8. B

[XPOSED] Eggster

RE: Eggster Peki Jelly Bean'dayken görünümü KitKat yapıp Google Kamera indirebilir miyim?
  9. B

[Anlatım- Çözüm] Amigo Os - Xposed Installer

Zamanında anlatılan gibi yapmıştım, telefon bozuldu diye korktum. Jelly Bean'a döndüm. Rootu kaldırmak için çok uğraştım falan. Bunlar hep amatörlükten :D Ama artık JB'de güzel, stabil çalışıyor her şey.
  10. B

Sizce bu laptop nasıl?

Linkteki pcyi sipariş ettim saolun
  11. B

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Jelly Bean'den direkt yükleme yapabilir miyim sorun olur mu
  12. B

[THEME] Lg G3 Gnz Tema

RE: Stock Lg g3 gnz teması Jelly Bean'de Notlar uygulama simgesi diğerlerinden büyük olmuş.
  13. B

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Ben de Jelly Bean'de romsuz takılıyorum...
  14. B

discovery 4.4.2 hk.

KitKat'a geçme gerçekten pişman olursun.:goodbye:
  15. B

çift tıklama ile uyandirma

Telefonun ekranını açık bırakıp çift tıklayınca ana ekrana dönen uygulamalar var zaten.
  16. B

[THEME] Lg G3 Gnz Tema

RE: Stock Lg g3 gnz teması Arama ekranında tuşların saydam olması biraz kötü olmuş. Ayrıca Notlar butonu sadece bende mi bozuk?
  17. B

Sizce bu laptop nasıl?

Saol da onu almam imkansız. Max 2200
  18. B

Sizce bu laptop nasıl?

Hızlı mıdır
  19. B

Sizce bu laptop nasıl?

FIFA 15, GTA 5 (4'e de razıyım) gibi oyunları oynatır mı? Kasma yaşar mıyım? Lenovo z5070 59432152 Yok, güzel değil diyorsanız 2000 TL'i aşmayacak bir laptop önerir misiniz?