Arama sonuçlarınız

1. M

recents app

Ya hemen hemen 10-15 tane gelistirici var hemen hemen 10 tanesinden rica ettim suna bi fix verebilirmisiniz diye yani çokmu zor sizin icin merak ediyorum :) [hr] Cevap veren hocalara tesekkurler ozelden bi iki kisi donmus bana suan :)
  2. M

[4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery

Hocam su son uygulamaları arka arkaya dizecek bi fix versiniz oyle rom cok daha klas duruyo sizi yormassak zahmet olmazsa simdiden teşekkürler :)
  3. M

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

sorun çıkaran apkları söyleyinde bizde silip yükleyelim Blink®
  4. M

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

:) :) [hr] yani arkadaş adamları rom yapmaktan soğuttunuz gerizekalımısınız aptalmısınız adam burdan parmı kazanıyo sanıyosun kesin 10 yaşında veletsin bırak bu telefonu git b.knla oyna :)
  5. M

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Hocam ekrana koyduğumuz resim kayboluyor bide :/
  6. M

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Hocam ROM dediğimiz kadar var bide su bi uygulamaya girerken çıkarken bildirim çubuğunda ani kararmalar olsa sonuna kadar kullanılabilir bi ROM [hr] Hız felan super gerçekten eline sağlık [hr] Bildirim çubuğu için bide ana ekrana gelen bildirimlerde yazılar tam gözükmüyor bu ikisi için fix...
  7. M

GM 4G Alınır mı ?

ALIRSAN CYANAGENMODUN TELEFONUNU ALACAKSIN YENİ ÇIKRACAKLARI TEL 300 DOLAR CİVARI AMA BİZİM DEVLETE GELİNCE 2500 OLUR SİYASİLEİRİMİZ SAOLSUN ALDIĞIMIZ NEFES VERGİYLE :)
  8. M

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

Tesekkürler hocam
  9. M

Madlever hocam simeletolfun isleri yogun heralde bu rom üzerinden yeni bi çalısma yapabilirmisiniz rica etsek
  10. M

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

V13 çıkaracaksanız by smilitolifen Aosp 4.4.4 romunu taban almanızı tavsiye ederim gercekten gelistirmeye cok musait cok guzel bi rom kendiside konuda gelistirmeye izin vermis [hr] Şarj açısından ve ram açısından super 350-400 dolu ram miktarı oyun performansıda çok iy
  11. M

Hocam rahatsız ediyorum bişey soracaktım hocam biz burdada rom ihtiyacımızı karşılıyoruzda petteche 100 kez üyelik isteği gönderdik siz hala ordada varsınız sanırım niye üyelikler kabul görmüyor yani altı üstü rom indirecez emeğe saygısızlık yapcamızdan felanmı  teşekkürler şimdiden...
  12. M

C12

Param durumum iy deil olsa deiscem telefonu bi pompalı dolusuda dokuz misket bosaltacam ustune bu telefonunda yok iste durumum suan bide evlenmeyi duaunuyorum para biriktirmem lazm bi sene daha ancak bu telefon devam :)
  13. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] He anladm hocam kusura bakmayn o foruma bende giremiyorum zaten :) [hr] Hocam su cm12 konusuna bi karnel attm ama bakabilirmisiniz dogru karnelmi :)
  14. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Android Non Source Project Bu rom güzel bi rom yavuz21 den izin alınsa gelistirilse süper olur vallaha :)
  15. M

C12

https://disk.yandex.ua/public/?hash=k1aRytiulXhLWJSgTaglIizZsEyc0qMa1/%2B0SQbWavI%3D Hocam karnel source olarak xdada bunu paylasmslar ama acaba dogrumudur bizim karnelmidir bi kontrol edermisiniz zamanınızı almazsam
  16. M

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

v13 ne zaman çıkar hocam rom iyde aşırı şarj yediği için kullanamadık
  17. M

Casper Via V8 Rom

Sekiz cekirdek telefona rommu aryosun yani :)
  18. M

C12

Cm romları cwmden yükleniyodu sanrm hocam yani kurulmasa bile bisey buluruz karnel calısması olmadımı yani simdi :/
  19. M

C12

Onu bulmam lazım ya bu rom super :( [hr] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2376283 hocam zamanınızı alıyorum ama burdan bisey çıkarmı acaba adamlar p6000 karnelinin veriyolar bunu niye vermiyolar ya :/ [hr] Hocam bi ara burda bi karnel çalısması vardı o çözülemedimi peki :/
  20. M

C12

Yok hocalarm görsün direk belki hep beraber biseyler basarabiliriz bu konuda :) [hr] https://android.googlesource.com/kernel/mediatek