Arama sonuçlarınız

1. Leatrix°

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

:rool:  masaüstü herzaman şık durmalı
  2. Leatrix°

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

Cvp: RE: [CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)   Odexed - Cihazın açılışı daha yavaştır - Uygulamaların açılışı nispeten daha hızlıdır - Bellek kullanımı fazladır - Daha fazla yer kaplar - Düzenlenmesi ve kişiselleştirilmesi zahmetlidir      Deodexed    - Cihazın açılışı...
  3. Leatrix°

snapchat eski fotoyu hıkayem yapma sansımız veya progamı

RE: sayın hocalarım snapchat eski fotoyu hıkayem yapma sansımız veya progamı 3. Parti uygulamalar ile yapabilirsin lâkin ban yeme olasılığın çok büyük. Not:çünkü 3.parti uygulamalarla snapchat üzerinden para aktatımı bile yapıyorlar :D  :D
  4. Leatrix°

Zenfone 2 miui ?

Bende araştırıyorum  ama yok miui sitesinde en son istek atmıştık bekliyorum işte.
  5. Leatrix°

Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D

Cvp: RE: Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D Filmin seviyesi düşük geldi bana  bel altı esprileri coktu lakin yinede kopruden atlamasi gibi aksiyon yerleri cok guzeldi 12 kursun olayi falan cok hosuma gitti :D
  6. Leatrix°

Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D

Heryerde kullandığım pp . hosuma gidiyor :laugh:
  7. Leatrix°

:goodbye: cm13  :goodbye:
  8. Leatrix°

Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Leatrix lacenty fixi bilen bilir  hele hele World of warcraft oynuyorsanız :laugh: Benim nickte burdan geliyor.
  9. Leatrix°

E Tab 5 Arka Kapak Çıkartma(ACİL)

Cihazınız brick olmamıș olabilir neden böyle bir yargıya vardım çünkü bizim okulun tabletlerini ben eba dan cıkartıyorum ve tabletlerin bi kısmı aynı seninki gibi sıkıntı çıkarttı. şarja tak uzun bi süre bekle açmayı dene ya da bekledikten sonra ses acma +power tusuna basılı tut ve bu sırada...
  10. Leatrix°

Daha iyi çıkarsa deneriz. Asus stock.
  11. Leatrix°

GENERAL MOBIL ETAB 5

Lütfen forumu araştrın! Eminim istediğinizi bulacaksınız.
  12. Leatrix°

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Vaow rom gittikçe güzellesiyor elinize sağlık :D
  13. Leatrix°

twrp ile hersey silindi yardım

tessekur ederim deniyecegim şimdi
  14. Leatrix°

denedim her yüklemeye çalıştıgımda twrp yeniden başlıyor
  15. Leatrix°

biliyorum telefonu satıcaktım herseyi siliyim dedim gercekten herseyi slidim telefonu acamıyom bu sefer  :(
  16. Leatrix°

advanced wipe tılayıp herseyi sildim ne var ne yok hepsi gitti cihaza rom atamıyorum yardım edebilirmisiniz lutfen
  17. Leatrix°

Gmd 4g dokunmatik sorunu

Hepinize teşekkür ederim zenfone 2 ideal gözüküyor
  18. Leatrix°

Gmd 4g dokunmatik sorunu

Discovery den kurtulma zamanının geldiğini hissettim ve tam gmd 4g alicakken dokunmatik sorunu olduğunu farkettim güncellemeleri düzeltilir ama o zamana kadar idare edermi? çok sorun yaratirmi ? Bide forumda bu sorunu yaşayan varmı?
  19. Leatrix°

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam hemen okuyorum :)
  20. Leatrix°

FLRNCircle BootAnimation

Teşekkürler :D