Arama sonuçlarınız

1. TalhaGrgn9

Xposed

Stock V21A Kullanıyorsanız Bu Konuya Bakınız: Xposed
  2. TalhaGrgn9

[ROM] [6.0.1_r3] XenonHD 6.0

RE: [ROM] [6.0] XenonHD 6.0 Experimental Kullandım, Rom Gayet Hızlı Fakat Hataları Var, Başlıca Gördüklerim: Bazı SDKartları Görmüyor SystemUI Arada Sırada FC Veriyor Ayarlarda Bazı Bölümler FC Veriyor (Son Sürümde Pek Görmedim) GPS Çalışmıyor.
  3. TalhaGrgn9

[Offical] [CM12.1] Cyanogen Apps Package

Gördüm. Bu Paketi Cyanogen Resmi Olarak Paylaştı.
  4. TalhaGrgn9

[Offical] [CM12.1] Cyanogen Apps Package

CyanogenOS Nedir? İçerdiği Uygulamalar • Theme Chooser with per-app theming • Theme Store • AudioFX • Cyanogen Accounts • Gallery • Dialer with TrueCaller integration • Email powered by Boxer *NOT: Uygulamaların Düzgün Çalışması İçin 10/11/2015 Sürümü Veya Bu Sürümden...
  5. TalhaGrgn9

[ROM] Fulmics ROM 2.1 | Tweaks - OTA - AppOps | v21a | All Variants

RE: [ROM] Fulmics ROM 1.6 | Tweaks - OTA |v21a | All Variants Konu Güncellendi. En Fazla 10 Resim Eklenebildiği için bazı resimler kaldırıldı
  6. TalhaGrgn9

[ROM][5.1.1] CyanogenMod 12.1 Offical For Xpera Z2

Ücretli Tema da Var Ücretsizide Var.
  7. TalhaGrgn9

RE: [ROM] [6.0] XenonHD 6.0 Test Builds Temiz Kurulum Yaparak Kurabilirsiniz Fakat Rom Test Aşamasındadır Sorunları Olabilir
  8. TalhaGrgn9

TeamHorizon's XenonHD rom builds for LG G3. XenonHD is a custom firmware aka ROM for various Android devices. It is built from Android Open Source Project (AOSP) with additional features, performance and battery life improvements. The idea behind XenonHD is to give users a ROM that is...
  9. TalhaGrgn9

LG G4 STYLUS BRİCK yardım

lgfrimware den Son Sürüm KDZ sini inidirin Forumdaki KDZ Kurulumu Konusuna Uygun Şekilde Kurun.
  10. TalhaGrgn9

[ROM] [6.0] CyanogenMod 13 Unoffical Builds

Bu Rom G3 İçindir Başka Bir Cihaza Portlanamaz.
  11. TalhaGrgn9

[ROM] [6.0] CyanogenMod 13 Unoffical Builds

Gördüğüm Hatalar: √ Birkaç Ufak Görsel Hata √ Google Play'den İnen Bazı Uygulamalar Çalışmıyor √ Bazı Yerler FC Veriyor KURULUM: - Recovery Modunda Yeniden Başlatın. - Yedek Alın(Önerilir) - Full Wipe - ROMu Flaşlayın - Yeniden Başlatın. Link: Android File Host...
  12. TalhaGrgn9

[ROM][KK] MIUI7 [D850/D851/D852/D855/F400S,L,K/LS990/VS985]

O Duvar Kağıdı bana ait değil. büyük İhtimalle Temanın Duvar Kağıdı.
  13. TalhaGrgn9

Discovery Air Android M Rom

Eline Sağlık :bazuka:
  14. TalhaGrgn9

[ROM][OFFICAL][D855] CyanogenMod 12.1

CloudyG2 İçin KK Bootloader Gereklidir. Stock Kitkat Üzerine Kurmalısınız Romu. Sorunlarınızı LG Sorun Ve Yardım Bölümüne Yazın.
  15. TalhaGrgn9

VS980 Verzion G2 Modelidir Stock Tabanlı Olarak CloudyG2 Yi Öneririm : CloudyG2 3.3 Xda
  16. TalhaGrgn9

Spirit1 FM Radyo Uygulamasını Kurun.