Arama sonuçlarınız

1. TalhaGrgn9

[ROM][KK] MIUI7 [D850/D851/D852/D855/F400S,L,K/LS990/VS985]

Hayır, Çalışmamaktadır.
  2. TalhaGrgn9

Universal touch

Stock Veya Stock Tabanlı Bir Romda : Ayarlar -> Genel -> Erişebilirlik. Buraya Bakın.
  3. TalhaGrgn9

LG G3 wifi çekim gücü arttırma var mı ?

Ne Yazık ki Hayır Veya Ben Görmedim. KK & LP Modemleri Arasında Cok Az Çekim Gücü Farkı Görülebilir
  4. TalhaGrgn9

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Marşmelowlu G3 :sigaraiciyor:
  5. TalhaGrgn9

LG G3 Xposed

Cloudy ROM Kurulumunda Xposed Desteğini Seçtiniz Mi? Seçmefiyseniz Xposed Calışmayacaktır
  6. TalhaGrgn9

LG G3 klavye

SmartWorld' den Başka Temaları Ancak Tarayıcıdan Arayarak Tek Tek Bulabilirsiniz.
  7. TalhaGrgn9

Biri Diss Mi Dedi :sigaraiciyor:
  8. TalhaGrgn9

[ROM] [5.1] [G3] Flyme 5.1.8.15R beta

RE: [ROM] [5.0] [D855] [9-10-2015] FlymeOS 4.5.2.3R Anakart Yanmış Olabilir Garantiye Verin Ve Sorularınız İçin LG Sorun Ve Yardım Bölümünü Kullanın.
  9. TalhaGrgn9

Aktif Üyelik

250ye çıktı Aktif Üyelik İçin Mesaj Sayısı.
  10. TalhaGrgn9

[ROM][Experimental] AOSP Android 6.0

CM13 Calışmaları Hala Sürüyor Evet. Yaklaşık 1-2 Hafta önce Başladılar [hr] Microsoft Uygulamaları Vs. Şuankı Nightlylerde Kullanilmayi Dusunulmuyor Bilmeden Konusmayalim :)
  11. TalhaGrgn9

CyanogenMod 13 Gelmeden Bliss vs. 6.0 A Geçemez . CyanogenModu Bekliyoruz .
  12. TalhaGrgn9

Adamın Bilgisi Var G3e Offical CM Cıkmadan ilk Derleyen Oydu. Fakat Adam Bu Romun Sorunlarını Tek Başına Çözemez O Yüzden Yardım Istiyor. Çünkü G3 De AOSP Marsmallowun Ciddi Problemleri Var
  13. TalhaGrgn9

STABIL DEĞILDIR NEREDEYSE HIÇBIRŞEY CALISMAMAKTADIR TEST ICINDIR YEDEKLEME ALMADAN KURMAYINIZ. Marshmallow 6.0.0r1 Kaynak Kodundan Derlenmiştir 1. Herhangi bir sorundan Sorumlu Değilim 2. TWRP Den Yedek Alın 3. Wipe Data Factory Reset (Sysyeme Format Atmayınız) 4. Romu Flaşlayın 5...
  14. TalhaGrgn9

LG G3 Stylus - ROM Yardım

RE: LG G3 STYLUS-ROM YARDIMMM LG G3 Stylus'a Herhangi Bir ROM Bulunmamaktadır. Büyük Harfle Yazmak Bağırmak Demektir, Dikkatli Olun. EDIT: Mesajınız Düzenlendi
  15. TalhaGrgn9

RE: [ROM] [5.0] [D855] [9-10-2015] FlymeOS 4.5.2.3R Tema Ve Life Gibi Uygulamalar Çince Maalesef
  16. TalhaGrgn9

4G Ci Arkadaşlar Klon Cihaz Olan Wileyfox Swift İn CM 12.1 İnin 4G İle Uyumlu Olduğunu Söylüyorlar Ve Büyük İhtimal Uyumlu (CİHAZA OLACAKLARDAN SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM) TWRP İle Romu + Gappsı Kurmanız Yeterlidir (Backup almayi unutmayin.)...
  17. TalhaGrgn9

RE: [ROM] [5.0] [D855] [30-9] FlymeOS 4.5.2.2R Cift Tık Yok Battery Drain Fixlendi.
  18. TalhaGrgn9

Efs Professional HATASI ?

Hangi Cihazi Kullaniyorsunuz? USB Hata Ayiklamasini Acin Izin Verip Tekrar deneyin.