Arama sonuçlarınız

1. S

İos 8 Theme Discovery #Creative®

Hocam valla aklima geldi hepsini sildim gene olmadi
  2. S

hocam gene görmedi
  3. S

indirdim ama bir türlü temalarda görünmüyor.theme klasörüne attım olmadı sd kart/theme/zip içine attı gene olmadı
  4. S

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

İlk olarak Dialer fix direk yukleyin romu yeniden başlatıp Contact fixini yukleyin . Bunu böyle yapmazsanız işe yaramaz buraya DİKKAT!  Fix olarak yukarida anlatimi yapilan orjinal dialer mi.Talimatlari uygulamaya calistim.romu kurduktan sonra acilmadan ilk olarak dialer fixi yukleyecektim...
  5. S

İlk olarak Dialer fix direk yukleyin romu yeniden başlatıp Contact fixini yukleyin . Bunu böyle yapmazsanız işe yaramaz buraya DİKKAT!  Fix olarak yukarida anlatimi yapilan orjinal dialer mi.Talimatlari uygulamaya calistim.romu kurduktan sonra acilmadan ilk olarak dialer fixi yukleyecektim...
  6. S

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Sadece micro sim calisiyor dostum
  7. S

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Arkadaşlar sanki linkler birbirine girmiş gibi.sırasıyla hangilerini yüklemeliyim.bi yardımcı olursanız
  8. S

9. S

Discovery L Theme #Creative®

tesekkürler
  10. S

Discovery L Theme #Creative®

Link ucmus
  11. S

ARKADASLAR NEDEN KİMSE YARDİMCİ OLMUYOR :( Allah icin bir bakin

Anlatacagim yontem tum kitkatlarda ise yaradi. Once jellybean bir romda muhendislik modundan sesi istedigin gibi yukselt.sonra root Erişimi Olan Bir Dosya Yoneticisi ile /data/nvram/APCFG/APRDCL/ Klasörüne Girin Aşağıdaki Dosyaları bir yere kopyala. Kopyalanacak Dosyalar...
  12. S

ARKADASLAR NEDEN KİMSE YARDİMCİ OLMUYOR :( Allah icin bir bakin

Dostum ben yazacagim sana ama su an biraz isim var merak etme cozeriz.
  13. S

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Dialerin ekran goruntusu var mi
  14. S

[4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery

Doktor hakkini helal et.hesabima da el atsan canin sagolsun.cok romunu kullandik...
  15. S

Eline saglik hocam. gitmeden şu lg g3 teki sorunlara da bir el atsaydiniz.size cok dua ederdik.
  16. S

Eline saglik hocam. gitmeden şu lg g3 teki sorunlara da bir el atsaydiniz.size cok dua ederdik.
  17. S

libler lg g3 için çözüm olabilir mi

@Desreuezq hocam zil çalınca mesaj gelince ses yok.jpegleri göstermiyor.kendi müzikçaları çalmıyor.Video oynatıcısı oynatmıyor.alarm çalmıyor.dosya yüklenemiyor.
  18. S

libler lg g3 için çözüm olabilir mi

Arkadaşlar lg g3 romunda zil sesi çalmıyor bildiğiniz gibi.Ancak müzik çalar olarak poweramp çalışıyor.Bu powerampın lib dosyalarını system/lib klasörüne falan atsak bir çözüm olabilir mi sizce.Çok anlamıyorum ama belki bir çözüm olabilir diye düşündüm
  19. S

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Valla rom super ama insallah cozulur
  20. S

viper4fx

@Madlover hocam bu işlem asderdd hocanın verdiği lg romda işe yarar mı acaba.o romda codec sıkıntısı vardı.arama geldiğinde sms ve bildirimlerde ses çalmıyor...