Discovery L Theme #Creative®

Creative®

Original poster
Yasaklı Üye
29 Ocak 2015
233
559
30
Herkese selam olsun arkadaşlar!

Bugün sizlere kendi yapmış olduğum temamı takdim edeyim.

Temadaki küçük ufacık :D hatalar :
[font=helvetica, arial, sans-serif]1-Kitkatta bir kaç editledigim icon olmadı.[/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]2-Jellybeanda bazı iconlar değişmiyor.[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Ben elimden geldiği kadar yaptım size isteyen kullanır istemeyen kullanmaz zorlamiyom kimseyi.Kotu yorumlariniz kendinize kalsın hatalarımı biliyorum.[/font]
[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]İlk temam olduğu için acemice olabilir arkadaşlar artık olduğu kadar  :goodgrief: [/font][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Bu arada @RidersOfAnatolia™ kardeşime teşekkür ederim yardımlarından dolayı :) [/font][/font]

SSLER:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

RE: Discovery L Theme #By KaPTaN#

Stock romu en son 3-4 ay önce kullandım :( yinede eline sağlık :)

eline saglik. bi ara bana mesaj at bu tema icin bi kac sey soyleyecegim. tam olsun bari :) 

Eyw stan kanka :) sinan hocam hemen mesaj atacagim :)

Sonunda Güzel Bi Tema Yapmışsın. Ellerine Sağlık. Telefon Garantiden Gelsin Denicem.

@Snake™ saolun bu arada sabirla hareket eden muradina erer derler aklimda badka temalarda var onlarida bi kac gune cikartcam ins ve sonunda demenizin sebeni arastirmayi merakin pesini birakmam :)

Eline sağlık.O Lolipopun yeşil renginden nefret etmesem kesinlikle deniyeceğim bir temaydı :)