Arama sonuçlarınız

1. A

Pixel Launcher Icon Pack

Teşekkürler.
  2. A

[APPS] [Huawei EMUi 4.0] For All Phones

Teşekkürler.
  3. A

Xperia E5 Sistem Sesleri

Teşekkürler
  4. A

Discovery Ses Sorunu

http://up.media1fire.com/qdlwp5gsv1vm
  5. A

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Teşekkürler.Ellerine Sağlık. Tavsiye edilen recovery ile kuruyorum.Defalarca yüklememe rağmen her seferinde Titanium Backup'tan yedeklerimi yükleyemedim. Titanium Backup açılrken root problemi verdi.Kendi imkanlarımla root ekledim.Fakat Titanium Backup'tan yedeklerimi yüklemeye...
  6. A

[PORT][ZYQ I7][4.4.2][16GB][BETA]

Lucky Patcher kuruluyor fakat her rom kurduğumda kullandığım Titanium Backup kurulmuyor.
  7. A

[Edit (ART)] MAGNİFİCENT™ ROM V2 BLACK EDİTİON

RE: [Edit (ART)] MAGNİFİCENT ROM V1 LEDGAT RED EDİTİON Konuda belirtilmiş. "Kameraya girince galeri durdu hatası alırsanız google kamera indirin"
  8. A

YGS :)

YGS İmtihanına girecek olan tüm kardeşlerime başarılar dilerim. ALLAH (C.C) Zihin açıklığı versin. ALLAH (C.C) Yardımcınız Olsun.
  9. A

Beğeni Hatası

16. konuyu beğenmemek o paylaşımcıya haksızlık olmuyacakmı?
  10. A

Beğeni Hatası

S.A Sayın yöneticiler. Konularda ki beğen butonuna tıkladığımda "Bugün çok fazla Forum Puanı verdiniz." hatası alıyorum. Acaba beğeni limitimi var?
  11. A

[GÜNCELLEME][PORT][EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM V2 BY RidersOfAnatolia™

Benim de 16 gb.Dahili depolamayı görmüyor.   Farklı dosya yöneticileri ile de denedim.Dahili depolamayı görmüyor Pc ye bağlandığımda da görmüyor.CWM de iken görünüyor.