Arama sonuçlarınız

1. Mustafa

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler :) 
  2. Mustafa

Discovery Orjinal Logo ve Açılış Kapanış Animasyonları

Mediafire ı da gümletmişler :mad:
  3. Mustafa

Windows 10 Technical Preview

He valla kusura bakmayın hocam :) ama 3 kere indirdim 3 ü de bozuk inmiş yuh diyorum :)
  4. Mustafa

Evet hata veren iso'nun SHA-1 değerine baktım tutmuyor. Yeniden indirdim yeni indirdiğimin SHA-1 değeri tutuyor hata vermez heralde :)
  5. Mustafa

Sanal pc de de aynı sorunu aldım O_o
  6. Mustafa

Usb üzerinden kurulum yapıyorum. Bu usb bellekle win 8.1 win 7 win xp kuruyorum sıkıntı olmuyor. Farklı bilgisayarlarda aynı hatayı almak ilginç :) ram i çıkarmakla falan da uğraşasım gelmiyor eriniyorum :) technical preview öncesindeki sürümü de sıkıntısız kurmuştum. Sanaldan bi deniyim bakalım ;) 
  7. Mustafa

Bakalım sanal makineye kurabilecek miyim :)
  8. Mustafa

microsoft'un sitesinden win10 indirdim ancak kurulumda hata alıyorum. "windows gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Hata kodu: 0x80070570 " isoyu yeniden indirdim fakat yine aynı hata. İki farklı bilgisayarda farklı zamanlarda farklı iso larla aynı hatayı aldım...
  9. Mustafa

A101 s4 ü 900 liraya vermiş haberim olsa alır cm yi kullanırdım mis gibi :(
  10. Mustafa

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

RE: [PORTED] [v3.0] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience Mesut hocam bende gg ultimate üzerine kurdum. Ciııv ciııv ses geliyor hoparlörden klayvede yazı yazarken vs
  11. Mustafa

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

RE: [PORTED] [v3.0] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience Mesut hocam walkmani yükledikten sonra hoparlör vıcırdamaya başladı yaa O_o :(
  12. Mustafa

@Orochi™  kralsın :))))  :rool: :drinks: