Arama sonuçlarınız

1. Kard32

Discovery 1 Hard brick

SP flash tool ile stock rom atın.Forumda anlatımını bulabilirsiniz.
  2. Kard32

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Bu rom en son miui sürümümü:)
  3. Kard32

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Romun android sürümü 4.4.2.Walton primo gh2(gh2mi tam hatırlamıyorum)rom.Aosp bir kitkat rom.Portladım bitti yanlız bu problemleri var.Çözersem çok mutlu olucam gerçekten.Yardımınızı bekliyorum:)
  4. Kard32

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

İyi günler.Benim şöyle bir sorunum var.Romum açılırken simsiyah bir ekranla açılıyor.Logo ve animasyon gözükmüyor.Birde kapattığımda telefon geçici olarak açılmıyor.Baya bir bekletiyorum öyle açılıyor telefon.Bu sorunları nasıl çözebilirim.Birde romumda tertiarytracker diye bir apkya rastladım...
  5. Kard32

[OTA -STOCK] 16GB v8095 Kitkat

Garantide sorun çıkarırmı peki?
  6. Kard32

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

Hayır gerekmiyor.
  7. Kard32

cusrom rom

Banada atarmısınız
  8. Kard32

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 ÖĞRETMEN Stock Rom (ETAB5-01.03.09T.I)

0B065LdNGqJLGSFFoN3hUeFpWMU0.bin olarak indi bunun formatı zip mi
  9. Kard32

Telefon gitti

romumu düzeltip tekrar kuruyim dedim bu sefer iyice gitti :( telefon kapandığında bi 5-10dk bekliyorum anca öyle açılıyor.açılırken ekranda simsiyah kalıyor.şuan açık telefonum.recoveriye mobileuncle vs uygulamalardan denedim giremedim.Flash tool kullanıcam ama bilgisayarımda ubuntu var.sp flash...
  10. Kard32

Telefon gitti

Teşekkürler mobileuncledan cwmyi yüklemeyi başardım:) ama hala romumun logo ve animasyon sıkıntısını çözemedim. Rom simsiyah bir ekranla açılıyor. Birazdaha uğraşıcam, sonra paylaşmayı düşünüyorum:rool:
  11. Kard32

Telefon gitti

peki teşekkürler.trlefonumdan mobileuncledan cwm flashlasam olurmu sizce.hep cwmyi böyle flashlıyorum:adyo:
  12. Kard32

Telefon gitti

yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler,turkdevs farkı budur işte:) ama bilgisayarımda ubuntu var.spflashtoolun ubuntu için bir sürümü varmı?
  13. Kard32

Telefon gitti

bende ondan korkuyorum.cwm gittiyse diye.mobilruncletoolstan reboot into recovery mode desem girermi sizce?
  14. Kard32

Telefon gitti

onu bende üstünde çok düşündüm ama pcmdr ubuntu var.Hem daha önce onunla telefonum çökmüştü kullanamamıştım o yüzden korkuyotum biraz.2.planda tutuyorum onu.telefondan neyapabilirim.Cwmye ulaşabilsem kurtarıcam muhtemelen.ama neyapmalıyım bilmiyorum:(
  15. Kard32

Telefon gitti

Arkadaslar cok buyuk bir sorunum var:( suanda bir romun ustunde çalışıyorum portlamak için ki bitti sayılır:) romumdaki sorunları düzeltmeye çalışıyordum. Sorunları vardı. Bootlogo ve animasyon görünmüyordu kurduğumda. Bende yeni logo animasyon ekledim. Tekrar kuriyim dedim. Telefonu kapattım...
  16. Kard32

(BootAnimation) Geometric BootAnimation

Animasyonunuzu şuan portlamasını yaptığım(ilkromum)kullanabilirmiyim?
  17. Kard32

[BOOTLOGO]General Mobile

Logonuzu şuan portlamasını yaptığım romda kullanabilirmiyim?
  18. Kard32

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Birisi yardımcı olursa çok iyi olucak.Bıktırdı artık bu sorun:(
  19. Kard32

Philztouchrecovery kullanıyosan cwm flashla onunla kur.Muhtemelen kurulucaktır.
  20. Kard32

Arama problemi bendede var.Arama yaptığımda telefonum donuyo,kalıyo öyle.Bataryayı çıkar tak yapmak zorunda kalıyorum hep.Ve launcherde sürekli kasma var bende.Takılıyor hep:(