Arama sonuçlarınız

1. Kard32

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

Çok teşekkür ederim anlatımın için.Şu aralar sınavlarım olduğundan ilgilenemiyorum.En yakın zamanda bitirip paylaşmayı düşünüyorum:)
  2. Kard32

Anladım teşekkürler.Peki diğer sorunları nasıl çözebiliriz.
  3. Kard32

Arkadaşlar lütfen yardım edin.Romumun bu eksiklerini giderirsem ilk romum olucak :(
  4. Kard32

Anlatımınız için çok teşekkürler.Romun animasyon unun kenarları siyah.Animasyon küçük yani sizce neden olabilir.Ve ROM recoveryiden yüklenirken ki çıkan yazıları nasıl değiştirebilirim.İsmimi falan eklemek için mesela.Ve Romun açılış logosunu nasıl değiştirebilirim.Bu sorunlarını çözersem romumu...
  5. Kard32

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Rom ilk açıldığında kurulum yaparken,mi message seçili oluyor.orda kaydırdığın zaman kapanıyor.Ayarlardanda değiştirebiliyorsun bildiğim kadarıyla:)
  6. Kard32

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen Root explorer programından,system in içindeki build.prop dosyasını text editör ile açın.En alt satıra inin.Oradaki quemu.hw.mainkeys=0 satırını silin.Diğerlerine dokunmayın.Save changes and exit diyip kaydedip çıkın.Telefonunuzu yeniden...
  7. Kard32

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen Bu rommu yoksa rom için tema modumu:adyo:
  8. Kard32

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Romda art yok sanırım.Art a aldığımda bootta kaldı :)
  9. Kard32

Android sistemi durdu hatası

Başlıktaki gibi:) Nasıl çözülebilir
  10. Kard32

Ekran Kırpışması Sorunu

Anladım.Teşekkürler:)
  11. Kard32

Ekran Kırpışması Sorunu

Peki teşekkürler.Bende şuan 16gb jellybean degrade var.Onu kursam olurmu.Birde internette *#*#452789#*#*ı tuşlayın,ordadan HW katmanlarını devredışı bırakın denildiğini okudum.MTK engineering mode dan sanırım o kısım.ama ulaşamıyorum arama kısmından.O yolla nasıl yaparım.
  12. Kard32

Ekran Kırpışması Sorunu

Telefonumda çok uzun bir süredir ekran kırpışması problemi var.Sanki ışık gidip geliyor gibi.İnternette çözümünü araştırdım.*#*#452789#*#*ı tuşlayın arama ekranından demişler.Miui v7stable kullanıyorum şuan tuşluyorum yazdığım kayboluyor.Telefon arama ekranında duruyor,hiçbi pencere açılmıyor.Ne...
  13. Kard32

ROM Portlama

Xda dan bir ROM buldum.MTK 6582olması lazım.Portlamaya başladım.De yarım kaldı.En kısa zamanda bitirmeye çalışıcam.Olursa portladığım ilk ROM olucak :)
  14. Kard32

General mobil discovery Yardım

Miuinin bu sürümünde hata yok.Geri dönmek istersen ,restore edeceksin backup and restore bölümünden.Ama geri dönmek isteyeceğini zannetmem :)
  15. Kard32

ROM Portlama

Teşekkürler uğraşayım bi :)
  16. Kard32

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Bende vardı o sorun.Google play kendini güncelleyince kendiliğinden çözüldü :D
  17. Kard32

PhilzTouchRecovery kuruluysa backup and restore kısmından, (backup to sdcard0)(1de olabilir en üstteki)ye tıklaman yeterli biraz uzun sürebilir.Şarjın %50nin üstünde olursa daha garanti olur kurarken.Forumda Miui v7 stable sürüm var,onu öneririm :)
  18. Kard32

Philz touch recovery kullanmanı öneririm.Romu kurmadan önce recoverinden backup alırsanız,bir sorun oluştuğunda o backupu geri yükleyebilirsiniz.İngilizceniz varsa anlarsınız zaten.Miui 7yi kullanıyorum bende şuan gayet iyi sıkıntısı yok :)
  19. Kard32

ROM Portlama

Arkadaşlar general mobile discovery için ROM portlayacağım.Forumdaki anlatımı buldum.Needrom sitesinden temin edebiliyormuşum.Ama ordaki hangi romlar discovery uyumlu nasıl anlayabilirim.Pek anlamadım.Yardımcı olabilirmisiniz :(