Arama sonuçlarınız

1. Kard32

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

ROM harika teşekkürler.Geliştirici seçeneklerini bulamadım.USB hata ayıklamayı ayarlarda nerede bulabilirim.Birde google playde arama yapınca google olay durdu deyip kapanıyor.Çözümü nedir?
  2. Kard32

SystemUİ

Anladım.Peki systemui yi nasıl editleyebilirim :adyo:
  3. Kard32

Xposed Framework Hatası

Hangi dosyayı silmeliyim?Bilen birileri yardımcı olabilirmi rica etsem:what:
  4. Kard32

Xposed Framework Hatası

Xposed Frameworku kuramıyorum.Xposed installer dan yükle güncelleyi seçiyorum.Telefon yeniden başlıyor ama hala xposedin yeni bir versiyonu bulunuyor diyor.KitKat stock romdayım şuan.Sizce neden olabilir:what:
  5. Kard32

Replika Note 3 acil yardim

Kingoroot programıyla kolaylıkla yapabilirsin.Sitesine girip mobil uygulamasını yükle.Muhtemelen işini görür :)
  6. Kard32

System Ui

Atma işini root explorer programıyla yapabilirsiniz.Atıp izinlerini ayarlarsınız.Yardımcı olurum bu konuda :)
  7. Kard32

SystemUİ

Root explorer ile atıp izinlerini ayarlama yoluyla yapıcam ama hiçmi şansım yok :what:
  8. Kard32

SystemUİ

Yok mesela gidgat ultimate in sistemui sini kendi romumdakiyle değiştircem. Olurmu sizce :)
  9. Kard32

SystemUİ

Yardımcı olabilecek kimse yokmu :what:
  10. Kard32

Artık Telefonumun Kurulum ekranına ulaşamıyorum

Önemli değil.Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  11. Kard32

SystemUİ

Şuanda stock kitkattayım.Telefonum rootlu.SystemUİ yi düzenleyip telefonumdaki renkleri simgeleri vs.değiştirmek özelleştirmek istiyorum.Nasıl yapabilirim O_o.Yada root explorer aracılığıyla uyumlu bir romdaki sistem uiyi alsam.Telefonun systemuisiyle değiştirsem olurmu :what:
  12. Kard32

USB girişini yaptırsanız iyi olur sanırım..Telefoncularda 1günde hallederler muhtemelen.Geçmiş olsun O_o
  13. Kard32

SP flash tool programı var.Onu araştır belki işini görebilir :)
  14. Kard32

[PORT] iOSP ROM For General Mobile Discovery #ßy SuperDroid

Anladım teşekkürler:goodgrief:
  15. Kard32

Anladım:D .Peki discovery için şöyle güzel bir kernel yapılamazmı.Veya orijinal kernel düzenlenebilir mi:adyo:
  16. Kard32

Smart wake özelliğini çalıśtıramadım.Nasıl olacak:adyo:
  17. Kard32

İphone Klavye

Güzel bir iphone klavye arıyorum.Tema destekli olursa da olur.Bildiğiniz güzel birtane varmı arkadaşlar:adyo:
  18. Kard32

[ZIP] [CWM] FLUX FONT

Teşekkürler:)
  19. Kard32

Root Booster ise yariyormu

Peki bir zararı varmı?