Arama sonuçlarınız

1. Kard32

[ZIP] [CWM] FLUX FONT

16gb stock kitkata kursam sıkıntı olurmu?
  2. Kard32

Stock Rom Düzenleme

Şuan stock kitkatdayım arkadaşlar.Telefonum rootlu.Xposed framework kurmadan durum çubuğu simgelerini nasıl değiştirebilirim?
  3. Kard32

batarya sorunu

Teşekkürler denicem mutlaka:)
  4. Kard32

batarya sorunu

Teşekkür ederim:)
  5. Kard32

batarya sorunu

Telefon brick olurmu:yorgun:
  6. Kard32

batarya sorunu

Bataryam %100ken bazen bir bakıyorum.%70 gösteriyor:uzgun: Bu değişebiliyo.Çok can sıkıcı.Yardım please:|
  7. Kard32

Tema Yapımı

Rar programıyla yapabilirsiniz.
  8. Kard32

ROM Düzenleme

Bende sırf stock launcherın kasması yüzünden stock ta kalmıyorum :D Mesela ben şimdi gidgat launcherı alsam stock kitkatın system/app kısmına atsam.Romu kursam telefon brick olmaz değilmi?
  9. Kard32

ROM Düzenleme

Teşekkürler.
  10. Kard32

ROM Düzenleme

Arkadaşlar sorum şu.Mesela bir launcherı beğendim.Onu herhangi bir roma eklemek/gömmek istiyorum diyelim.Bunu en kolay nasıl yapabilirim.Riski varmı.Yardımınızı bekliyorum.
  11. Kard32

[5.11.5]MIUI v7 For GM Discovery

Dediğiniz fix sayesinde video sorununu çözdüm.Teşekkürler.Yeni sürüm ne zaman çıkar?
  12. Kard32

Romu biraz kullandım.Şu hataları gözlemledim.Zaten başka hatasıda yok.İlk olarak kapalı şarj modunda sıkıntı var.ikinci olarak hiçbir videoyu açmıyor.Telefonumdaki videoların hiçbirini izleyemiyorum.hata veriyor.üçüncüsü ağ modu 2gde takılı kalıyor.3gye aldığımda tekrar girip bir bakıyorumki...
  13. Kard32

Peki tema indirip uyguladığında eski temama nasıl dönebilirim.tema uyguladım ve eski temama dönemiyorum. [hr] Ha tamam ayarlardanmış :D.Rom süüper.
  14. Kard32

Bugün kurdum.ROM çok hoş.Farklı biraz.Anca alışıyorum.Daha geliştirilecek mi?
  15. Kard32

[İstek] Apkları değiştirebilir miyiz?

Teşekkürler birara deneyeceğim.
  16. Kard32

Ogyoutube

http://mobilesnack.net/2015/ogyoutube-mobilesnack.net.apk şunu bir denermisin :)
  17. Kard32

Teşekkürler.Şuan indiriyorum romu.İlk defa kurucam :D
  18. Kard32

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

İlk kez miui kuracağımda.uyarı 4ü anlamadım tam olarak.biraz daha açıklarmısınız.
  19. Kard32

Wifi Hack

Geçenlerde bir sitede gezerken buldum.Wps wpa tester isimli bir program.Cevaplarınız için teşekkür ederim.Yani bu programların şifre bulma şansları düşük diyebilirmiyiz.Bu arada bu program android için.
  20. Kard32

Wifi Hack

Benim sorum şu.Wps wpa tester vb. programlar zararlımı?Gerçekten işe yarıyorlarmı?