Arama sonuçlarınız

1. Kard32

Hafıza Kartı Problemi

Dosya kurtarma programlarını denemek zorundasınız sanırım.Bilen birisi cevap verecektir.Geçmiş olsun.
  2. Kard32

[İstek] Apkları değiştirebilir miyiz?

Valla onu bende merak ediyorum.Biri bizi aydınlatmalı :D
  3. Kard32

[MOD]GidGat SystemUI

Mükemmel çalışma :rool:
  4. Kard32

Swap Gerçekten İşe Yarıyormu

Teşekkürler arkadaşlar.Swap işinden uzak durucam :)
  5. Kard32

Yardim pls

Gmd 1 için lollipop gelmeyecek.Xperia z3 romunu öneririm denemediysen.şuan bende gidgat ultimatedeyim.otg konusunda pek birşey diyemiyorum.ama destekliyorsa otg kablosuyla sağlayabiliyorsun sanırım.
  6. Kard32

Swap Gerçekten İşe Yarıyormu

GM discovery cihazım var.Oyunların daha akıcı olması için swap RAM alanı oluştursam işe yararmı?
  7. Kard32

Sistem Uygulamalarını Temalamak

Çok teşekkür ederim.
  8. Kard32

Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu ya.:what:
  9. Kard32

Arkadaşlar herhangi bir romda sistem uygulamalarını nasıl temalarız.Rengini değiştiririz.Yardımcı olur musunuz.O_o
  10. Kard32

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

Kestirme dışında yazılımsal olarak birşey yapılamazmı? :uzgun:
  11. Kard32

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

Sim2 yi kullanıyorum.Birşey yapılamazmı ya bayıldım roma harikasınız :rool:
  12. Kard32

[PORT-KK][güncelleme]NİBİRU K-TOUCH OS V2.1 BY OROCHİ™ & ERENCAN

Teşekkürler :DGeliştirilsin bu rom mükemmel çünkü [hr] Birde android sistemi çok şarj harcıyor.Bu sorunlar çözülürse rom mükemmel olucak gerçekten.Temalar eklenebilirmi acaba,böyle birşey mümkünmü?
  13. Kard32

Rom çok seri gerçekten ama problemleri var.Dialerda *123#yapınca hata veriyor.Bazı yerleri hala ingilizce.Çekim gücü arttırılmalı.Batarya hızlı bitiyor gibi geldi bana.Birde batarya yüzdesi konusuna el atılmalı.Yinede rom harika.Teşekkürler.
  14. Kard32

RE: [PORT-KK] NİBİRU TOUCH OS ROM Mükemmel bit rom .Stock romun yavaßlígí yüzünden kalamìyorum onda.Çok seri be hízlí bit rom.Gelißtirilsin.
  15. Kard32

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Mükemmel hızlı seri bir ROM..Denenmeli mutlaka.Yapımda emeği geçenlere teşekkür ederim.
  16. Kard32

Flurries Tema

Kardeş temanda yapmışsın onun gibi diyorum.Sende whatsapp değişmiş.Bu işlemi diğer uygulamalar için nasıl yapıyoruz.Kusura bakma kardeş bende tema işine başladım.Öğrenmeye çalışıyorum.
  17. Kard32

Flurries Tema

Arkadaşlar yeni uygulama yüklendiğinde onun simgesinin değişmesini nasıl sağlıyoruz.
  18. Kard32

Rotox Tema

Tema yapmaya başladım.Ama kilit ekranı yapımını bilmiyorum.Nasıl yapılıyo anlatırmısınız.
  19. Kard32

KMZ Tema by Apranax

Teşekkür ederim ilginiz için.Kilit ekranının değiştirmek için hangi klasöre girmeliyim temayi açtıktan sonra.Bide bazı bölümlerde birsürü PNG dosyası oluyor.Kilit ekranında da öyleyse anlatır mısınız.Nasıl yapılacağını.Birde yeni uygulama yüklediğimizde onun resmini nasıl ayarlıyoruz değişecek...