Yardim pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rafet Çolak

Original poster
Kayıtlı Üye
8 Ağu 2015
57
4
Ever arkadaslar bu forumda yeniyim size uc sorum olacak

1-GMD icin otg destegi saglayabilirmiyim
2-GMD icin 5.0 gelecek mi
3-Su an kullandigim rim gidgat ultimate cok memnunum ama bu rom gibi performans icin en iyi rom hangisidir?

Simdiden tesekkur ederim

Not=Konu yanlis yerde ise cok ozur dilerim.Forum yoneticilerinin uygun yere tasimasini arz ederim.Eger yanlis yerde ise kusura bakmayin.

Gmd 1 için lollipop gelmeyecek.Xperia z3 romunu öneririm denemediysen.şuan bende gidgat ultimatedeyim.otg konusunda pek birşey diyemiyorum.ama destekliyorsa otg kablosuyla sağlayabiliyorsun sanırım.

Ben otg yok diye biliyorum.Daha öyle bir şey sağlayamadık.Rom olarak Z3 rom öneririm.5.0 Gelmeyecek...

1- Sağlayamazsın
2- Lollipop kernel source olmadan gelmeyecek(General mobile ve gionee vermiyor, boşuna beklemeyin lollipop yok)
3- Lite kat v3 denemenizi tavsiye ederim
4- Başlığı açıklayıcı yapın lütfen. :batak:

ByRomcu™' Alıntı:
Ben otg yok diye biliyorum.Daha öyle bir şey sağlayamadık.Rom olarak Z3 rom öneririm.5.0 Gelmeyecek...
Otg olmamasi kotu olmus link atarsaniz sevinirim z3 icin

Incredible™' Alıntı:
1- Sağlayamazsın
2- Lollipop kernel source olmadan gelmeyecek(General mobile ve gionee vermiyor, boşuna beklemeyin lollipop yok)
3- Lite kat v3 denemenizi tavsiye ederim
4- Başlığı açıklayıcı yapın lütfen. :batak:
Lite kat link alabilirmiyim.

Rafet Çolak' Alıntı:
Lite kat link alabilirmiyim.

kitkat custom romlar bölümüne baksaydınız bulabilirdiniz: http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-art-lite-kat-v3-jetkat-dr-razor%E2%84%A2.html

sorularınızın cevabını bulabildiğinize göre konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...