Arama sonuçlarınız

1. Kard32

root hatası

Kingorootun kısayolunun gelmesi gerekirdi.Bir problemi oldu acaba.O program kingorootmu
  2. Kard32

KMZ Tema by Apranax

Arkadaşlar tema işini yeni öğreniyorum.Bi sorum olacaktı.Tema yaparken o kilit ekranları nasılyapılıyo.
  3. Kard32

root hatası

Sorununun çözüldüğünde sevindim.Bende onu kullanıyorum.Uygulamayı virüs olarak algılanmış herhalde.
  4. Kard32

root hatası

Gerçekten değişik bir durum O_oo Yapabilme imkânınız varsa bilgisayardan deneyebilirmisiniz.Belki bu şekilde olabilir.
  5. Kard32

root hatası

İlginç bu hatayı ilk kez görüyorum.Kingorootun son sürüm uygulamasımı bu?
  6. Kard32

[ANLATIM] GNZ Uzantılı Tema Nasıl Editlenir ? - Discovery Tema Yapma...

Ya arkadaşlar gnz dosyasını yeni uygulama indirdiğimizde onun da resmi değişecek şekilde nasıl ayarlarız.Mesela ben kurcalıyorum.Bazı tema dosyalarında yokken bazılarında uygulama ismiyle klasör açılmış resim falan koyulmuş.Ama hepsinin(koyulan resimlerin)isimleri aynı değil.Bunu nasıl hallederiz.
  7. Kard32

Discovery için tema yapmak

Çok teşekkür ederim.
  8. Kard32

Çok teşekkür ederim.Belki de aylardır bu konuyu araştırıyordum.Çok sağol yardımcı olduğun için :) [hr] Çok teşekkür ederim ruling yardımcı olduğun için.Artık tema yapabilicem sayenizde. [hr] Arkadaşlar bir sorum daha olacak.Uygulama menüsü açma tuşunu nasıl değiştirebilirim.Bunu da İcon packden...
  9. Kard32

Kardeş çok teşekkür ederim sana ilgilendiğini için.Rahatsız ediyorum ama.İcon packden ikonları nasıl alabilirim.Tekrardan teşekkür ederim ilgilendiğini için.
  10. Kard32

Arkadaşlar uzun bir süredir araştırmama rağmen discovery için tema yapmayı bulamadım.Ve tema yapmak için ikonları nereden bulabileceğimide bilmiyorum.Yardımcı olursanız yapmak istediğim birçok tema var.Lütfen yardımınızı esirgemeyin arkadaşlar.