Arama sonuçlarınız

1. U

klavye

Saol denicem
  2. U

klavye

Aldım öylede yaptım olmadı
  3. U

klavye

Nerede o kardeşim
  4. U

klavye

S.a gitgat ultimate romundaki klavye çok hoş onu nerden bulabilirim aradım bi türlü bulamadım yardım edermisiniz
  5. U

General Mobile Android One 4G

kardeşlerim çok iyi bir telefon neden dicekseniz bizim istediğimiz güncelleme direk olarak cihaza geliyor nexus'lardaki gibi general mobile güvenmeseniz bile google şirketine güvenin onlar güncellemeyi veriyo hemen ayrıca 2 gb ram ile 10 numara hızlı olur ekranda sağlam kırılmaz kolay kolay...
  6. U

kısayol durum çubuğu

Saol kardeşim:)
  7. U

kısayol durum çubuğu

S.a kardeşlerim bildirim çubuguna wifi,bluetooth,vs gibi kısayolları nasıl koyabilirim kullandığım rom leki rom yardım ederseniz sevinrim
  8. U

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Hocam yeni lg romları ne zaman gelir bilgi verebilirmisiniz
  9. U

hpcam siz nasıl isterseniz biz bekleriz sen kendini fazla yormayın kolay gelsin yeni rom gelse 10 numara olur lg sevenler için
  10. U

Aynen ben romu kurdum çokta beyendim sadece arama ekranı yüzünden değiştirmek zorunda kaldım düzelirse gene yüklerim...
  11. U

Hocam gerçekten bu rom 10 numara sadece bi kaç hataları var ilgilenirseniz çok iyi olur.
  12. U

Hocam bu dialer ve contact linkleri hata veriyo nasıl indiricez
  13. U

son uygulamalar

Anladım :)
  14. U

son uygulamalar

SmiLeToLiFe hocam gerçekten çok özür diliyorum baktım konu silinmiş sandım o yüzden yine konu açtım kusura bakmayın. [hr] Herakleitos rezarvasyon diyerek neyi kasteddin
  15. U

Son uygulamalar paneli...

Harbi ya son uygulamalrı nasıl lolipoptaki gibi yaparız
  16. U

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Kardeşim bu son uygulamaları animasyonunu başka romda nasıl kullanırız yardım edermisin.
  17. U

son uygulamalar

Arkadaşlar ben şuan leki romu kullanıyorum note 4 romundaki gibi son uygulama animasyonunu nasıl yapabilirim yardım edermisiniz.
  18. U

Kardeş beyaz bi kalvye verirsen 10 numara olur
  19. U

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 Kardeşim beyaz bi klavye apk olarak verirsen 10 numara olur bu arada ellerine sağlık
  20. U

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Orası neresi oluyo hocam  [hr] Hocam bi ara pittech'de color os romunda beyaz bi klavye vermiştin numarası olan işte onu bulamıyorum yardım edermisiniz hocam