Arama sonuçlarınız

1. B

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Test ekibinden olabilirim :goodbye:
  2. B

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Reserved alalım. Ellerinize sağlık.
  3. B

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Telefonu şarja takınca opera keyfi başlıyor ve 2 dakika susmuyor? Edit: Gravitybox'tan kaynaklı sanırım.
  4. B

Meuzi MX4 - Flyme 4.0 Stock Wallpapers

Ana sayfada gördüm. ROM sandım açtım. Meizu romu lazım :)
  5. B

amigo müzik çalar uygulaması

Dolby çalışır mi GG'de?
  6. B

[Boot Logo]●●● Arşiv ◕-◕

RE: [Boot Logo]●●● Arşiv ◕‿◕ Cyanogen mod , batman, Beşiktaş güzelmiş. Yapmayı öğretir misin?
  7. B

FENOMEN OYUNLAR AÇILIŞ LOGOLARI

Brick olmaz değil mi?
  8. B

[ART][L DESIGN] WINDROM V1.0

Fix gelirse yüklerim biraz GG Ultimate kullanayım reserved :D
  9. B

Her romun üzerine kurabilirsiniz. Kurdum, ilk izlenim; -BootAnimation harika olmuş -İçinde Nova falan yüklü olması güzel olmuş -DiscoKat'tan kurduğum için arayüze gözüm alışkın, sevdim tabi :) -Umarım DiscoKat'ta karşılaştığım bir kaç hatayla karşılaşmam. 
  10. B

DiscoKat V2 Plus'un üzerine kurabilir miyim
  11. B

Need for Speed™ No Limits

Bir xposed modülü ile ülke uyumluluk sorunu çözülüyordu. Neydi o?
  12. B

Son Konular

Masaüstüne geçiyorum, sonra bir daha siteye girince tekrar geçmek gerekiyor falan
  13. B

[İstek] Apkları değiştirebilir miyiz?

Örnek veriyorum; apkmania'dan apk olarak bir oyun indirince oyuna girerken apkmania yazıyor. Bunu nasıl yaparız?
  14. B

Deneme için yaptığım tema

Yok unutur olur muyum hiç? Siz neylerin değişmesini istiyorsanız yazar mısınız?
  15. B

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

RE: [4.4.2][GÜNCELLEME] ***LITE-KAT V2 (JET-KAT) By Dr.Razor™*** reserved :D
  16. B

[Kesin Çözüm] KitKat'tan Jelly Bean'e geri dönüş

Merhaba sevgili forum üyeleri.  Bu konuda çoğu kullanıcının isteği olan Jelly Bean Android sürümüne geri dönmeyi anlatacağım. Öncelikle gerekli olan tek şey Windows 7 bilgisayar. Ben Windows 8'de ve 8.1'de çalıştıramadım. http://tr.generalmobile.com/kitkat15 < buraya giriyoruz...
  17. B

[Ketchapp] ZigZag 1.1 (6)

Sesim iyi mi peki