Arama sonuçlarınız

1. Z

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K kardeş keşke daha erken söyleseydun ben teli servise verdim bile ama yinede saol ☺
  2. Z

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı pc 64 bit ise "c:/programfilesx86/minimal adb & fastboot tool"(yanlış yazmış olabilirim programın kurulu olduğu yer) oradaki bütün dosyaları recovery-cwm.img nin bulunduğu yere at sonra tekrar dene. pc 32 bit ise...
  3. Z

bu googleın gelmişine geçmişine yedi sülalasine [küfretmedim merak etmeyin]

elimde gm 4g telefon var ve sırf google stock rom paylaşmadığı için bozuldu. telefon android one olduğu için doğal olarak güncelleme geldi fakat install-recovery.sh hatasını aldı tel bende bu foruma baktım kimse birşey demememiş. sonra forumda stock rom paylaşıldı yüklemeye çalıştım ama...
  4. Z

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K kardeş "device locked cannont flash image" diyo
  5. Z

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Valla kardeş bende daha yapmadım denemedim ama senin PC de sıkıntı olabilir. Başka PC de dene.
  6. Z

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K teşekkürler.
  7. Z

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Kardeş birşey sorcam. Nasıl bootloadera alıyor teli (tel rootlu)
  8. Z

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Hemen yapıyorum teşekkürler.
  9. Z

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K 1.Tel garanti dışı kalırmı 2.Tele güncelleme gelmiyor bunu yüklersen gelir mi
  10. Z

Oyun önerisi

Öncelikle merhaba. Ben iki hafta önce machinarium oyununu bitirmiştir. Ve oyun benim en sevdiğim oyundu. Bu tip oyunlardan önerir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
  11. Z

GM 4G GTA SA KASMA SORUNU

Bende hepsi açılıyor ☺ ama ben de tel güncelleme yapamıyorum.
  12. Z

Android Oyun Nasıl yaparım ?

Öncelikle merhabalar. Herkese bir sorum olacaktı. ANDROİD CİHAZ ile android oyun nasıl yapılır ?
  13. Z

GM 4G Radyo Çalışmıyor

https://www.dropbox.com/s/23jvif2k9j666xp/Screenshot_2015-07-29-11-12-07.png?dl=0
  14. Z

GM 4G Radyo Çalışmıyor

Arkadaşlar forumdaki radyoyu indirdim fakat "çalışmayı durdurdu" diyor. Nasıl çözülür? Şimdiden teşekkürler.
  15. Z

GM 4g root olmuyor

Buyur kardeş bunu indir: http://www.kingroot.net/down En üstteki programı indir kur. Programı açtıktan sonra karşına bir daire çıkar tıkla hata verirse tekrar dene illaha olur. Sonra telefonuna kinguser diye bişey gelir bu supersu yerine geçer. Hayırlı olsun.
  16. Z

General Mobile 4G FM Radyo

Kardeş açmaya çalıştığımda çalışmayı durdurdu diyor.
  17. Z

Install-recovery.sh Hata

Saol kardeş ama yüklemeye çalışınca hata veriyor (cihazım rootlu)
  18. Z

Install-recovery.sh Hata

Ya Allah'ını seven install-recovery.sh dosyasını paylaşsın yemin ediyorum kafayı yicem :sorunlu:
  19. Z

GM 4G | Recovery ACİİİLLLL !!!

Evet twrp yüklemeye çalıştım ama twrp manager ile ancak orjinal recovery nasıl yüklerin bilmiyorum.
  20. Z

GM 4G | Recovery ACİİİLLLL !!!

Herkese merhaba ben GM 4g ye twrp yüklemeye çalıştım ama yüklenmedi. Orjinal recovery de silindi. Acil yardım !!!