Arama sonuçlarınız

1. T

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Hocalar ses auarlarında ki iconlardan biri siyah :)
  2. T

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hayır değil ücretli deği avea kamu hattındayım. Nerden açtıgımı hatırlamıyorum bayadır geliyor. Bi ara ücretsiz lig paketş paketi vardı diye hayal meyal hatırlıyorum. Wap sayfasındaydı.
  3. T

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Bunlarda benden litekat v3 üstüne yaptım.
  4. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Systemui fix geliyor mu???
  5. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM V1 di. V2 notlatında göremediydim :) türkçe olmuş zaten :) systemui beklemedeyim... Birde son uygulamalara ilk açtıgımıxda evet evet dediğimizde.. Bir daha eski halini seçemiyoruz.. Systemui sıfırlayım dedim izin yok buna. İlla baştan...
  6. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Baya destek gelecek gibi duruyor roma ben ses seviyesini çok beğendim. Android m menüyede bir el atıp türkçeleştirirseniz tamamdır ??.
  7. T

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM Bildirim çubuğu için bir fix gelecek mi gerek yabancı tarihler olsun.. Gerek sağ üst köşedeki soluluk olsun
  8. T

CARBON ROM 5.1.1 FOR S3 MİNİ GT-I8190

Ahize sesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  9. T

[Güncelleme](30.11.2016)[CM12.1][I8190] S3 Mini Cyanogenmod 12.1[STABLE]

RE: (GÜNCELLENDİ)[CM12.1][I8190] S3 Mini Cyanogenmod 12.1 Nu sistemi bir arkafaşa kurmuştum.. Ahize sesi çıkmıyor nerdeyse.. Roam gayet stabil
  10. T

V2 (güncellendi) GG Ultimate Purple Version

RE: GG Ultimate Purple Version Tam dönüşüm sağlayan kırmızı renk fena olmaz ;)
  11. T

Farkli base rom?

Hocam benim kastettigim paylasilan romlarin hemen hemen tamaminin gg taban olmasi. Acaba gelistirmenler farkli bir base rim ortaya koyamazmi bunu soruyorum. Ggyede asla laf demiyorum. Efsane rom. Sadece farkli bor base rom gelirmi diye merak ediyorum. Gelistirmenlerin kullananilecegi Kimse...
  12. T

Farkli base rom?

Arkadaslar forumdaki comlarim cogu gg tabanda. Farkli bir base rom paylasimi gelir mi? Alternatif yok. Gg iyimi iyi ama ya daha iyisi mumkunse diye insan dusunuyor
  13. T

GG ultimate Turuncu Versiyon

Daha koyu bir turuncu olsa iyimis. Ayrıca dilaler klavye vs değişmediği icin . ortaya karışıklık bisiler çıkıyor. İyi fikir aslinda. Kolay gelsin
  14. T

[PORT][ART] iocean X8 Mini

Diger romlarida denedim. Agir oyunlarda kasma yasamiyorum bu romda gg leki vs hepsinde bir sure sonra romda sisme yasiyorum ilk performansi vermiyor. Bu rom aospye gecirilemez mi?
  15. T

[PORT][ART] iocean X8 Mini

Performans olarak en iyi kullandigim. Keske aospye gecirebilinse. Yada destek verilse.
  16. T

Ayni anda 2 farkli uygulama surumu kullanmak?

Beyler facede sorun yasiyoru. Hem eski hem yeni surumunu telde bulundurma sansim varmi? Buna izin verecek bir uygulama? Yani ikiside olacak?
  17. T

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

I have 1283a lcm. And back camera not working. But i cant help you with tw. Sry. Waiting for good news. Good luck.
  18. T

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

Adam harbi yapmis ama bendede kamera yi gormuyor Front camera not working...
  19. T

[4.4.2][EDİT]ALSP ROM V1.5

Hocam baska romda olsam ss alir atardim. O resim bi cok romda hd. Ggde falan bakarsaniz farkedersniz.
  20. T

[4.4.2][EDİT]ALSP ROM V1.5

Su kisi resmine de bir el atarsaniz romda baska bir soruna raslamadim gorsellik olsun serilik olsun cok iyi