Arama sonuçlarınız

1. P

Jb de calisan emoji klavye

Fleksy ye bakabilir misin emoji destegi kitkatta var jb dede vardır
  2. P

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

Root ve cwm gerekiyor mu.root atmadanda krabilir miyiz bu romu :shy:
  3. P

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Bin dosyasını da acabilir winrar
  4. P

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Mcl ses dosyasını mp3 dosyasına çeviren bir de uygulama ekleseniz konuya gerçekten mükemmel olur
  5. P

Spotify Alternatifi--[MusicAll]--(Ücretsiz)

Müzikleri .mcl formatında indiriyor . .mp3 olarak indirmiyor övüldüğü kadarda kusursuz bir uygulama değil
  6. P

Rom Kullanmanın Zararları

Hocam bankacılık uygulamalarına girişte ile gelen kodu giriyoruz şifrenin yanında yani o gelen smsi de yollayacakki zarar verebilsn
  7. P

Rom Kullanmanın Zararları

takip. çok önemli bir konu
  8. P

Discovery KitKat PC ile Root Atma

merhaba 4gb gm cihazımda kitkat stable sürümü kurulu acaba superuser ile nasıl root layabilirim
  9. P

Custom rom yüklesem imeim çalınır mı

Canım benim sen koymazsında rom yaparken kullandıgın programlara koyarlar anlıyo musun. Böyle bi risk var mı onu ögrenmek istedim.
  10. P

Üçünü de android markette bulamadım. Acaba nereden indirebilirim
  11. P

Rootlamak için hangi programı önerirsiniz
  12. P

Virus totale yolladıgımda 15 civarı program virus görüyor ama dediğim gibi imei kopyalanmaası gibi bi durum olur mu sonra telefonu kullnamıyosun vs uzun işler oluyor öyle bişey söz konusu mu
  13. P

arkadaşlar custom rom yüklerken imei kayboluyomus vs. Bide o root lama programlarının hepsinde virus var. Cihaza gidgat ultimate yüklemek istiyorum fakat imei çalınır mı diye soru işareti var kafamda ayrıca bankacılık işlemleri de yaparken bu romda sıkıntı oluyor mu işçep gibi
  14. P

gm discovery stock rom emoji sorunu

bazı emojileri gözüküyor ama siyah beyaz tabi. fleksy klavye kullanıyorum ayrıca. yok mu yani bi çaresi. telefonda kasıyo zaten jellybeandada kitkattada ne yapacagımı şaşırdım :sweat: :sweat: :sweat:
  15. P

gm discovery stock rom emoji sorunu

beyler arkadaş smsden çeşitli emojiler atıyor kendi telefonu kitkat benimki jellybean. attıgı emojileri smsde göremiyorum boş gözüküyor fakat o boşlugu kopyalayıp whatsapa yapıstırdıgımda ne oldugunu görebiliyorum acaba bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim herhangi bi sms programıyla...
  16. P

rootlu telefon güvenli mi

beyler işcep akbank direkt gibi mobil bankacılık subelerini kullanıyorum fakat framaroot apksini virustotale yolladıgımda 17 antivürüs programının zararlı buldugunu gördüm şimdi size sorum ben telefonu rootlamak istiyorum fakat böyle işlemler yapanlar için sizce rootlamak güvenli mi
  17. P

JellyBean 4.2.x Root Yapma

linki yenileyebilir misini<zz :cool:
  18. P

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

imei yedeklemeyi ne zaman yapmalıyım :what:
  19. P

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

telefonumu hiç rootlamadım şuanda 4gb jelly beanda duruyor  bu roomu yuklemek istiyorum fakat bircok işlem yapmam gerekiyormuş sırasıyla neler yapmam gerekiyor yardımcı olacak var mı :uzgun: :uzgun: :uzgun: