Arama sonuçlarınız

1. B

6.0 Marshmallow güncellemesinden sonra pil sorunu

Arkadaşlar bunu daha önce 5.1.1 için de söylemiştim. Pil ömrünü ciddi anlamda artırmak için yaaniz gereken iki şey var. Birincisi hesaplardan google in kullanmadığımız servislerini sync olmasını engellemek. Mesela fit, books, sheets, slides, docs vs gibi uygulamalar sürekli sync olmaya çalışarak...
  2. B

[Çözüldü]Masmellow Google Play Sorunu

RE: Masmellow google play sorunu Ben de sıkıntı yok. Stock romdan sıfır kurulum dene istersen.
  3. B

6.0 dan sonra wireless kapanmiyor

Tam olarak neyin çözüm olduğunu bilmiyorum ama disable ettiğim bazı programlar vardı. Onları tekrar enable ettim. Sonra WiFi'i açtım, kapattım. Sonra programları tekrar disable ettim. Şimdi Wifi olayı çözüldü. Tahminim, disable ettiğim programlardan birisi o sırada WiFi'dan birşeyler...
  4. B

Wi-Fi ayarlarından mi?? E yâni... Ordan kapattigim halde kapanmadigi için sorun var diyorum zaten.
  5. B

Wireless hiçbir şekilde kapanmiyor. Kapalı görünse de pil sekmesinde açık görünüyor. Locationdaki Wi-Fi kPaliyken de tara özelliğini de kapattim. Hiçbirşey kar etmedi. Var mi çözümü?
  6. B

Android Marshmallow Geldi !

daha yeni bilgisayar başına geçtim. dosya /data/data/com.android.google.gms falan gibi biryerin altındaydı. Ben yedekledim. ama 480mb. ofise gittiğim zaman ordan bir yerlere atmaya çalışırım. yandexe falan [hr] bu arada bende kurulmama sebebi büyük ihtimalle root yapılmış olması değil, bazı...
  7. B

Forumdaki dual degil ki...
  8. B

Arkadaslar bu guncellemede inen dosya nereye iniyor? Bir turlubulamiyorum. Bulsam belki CWM veya Philzle kurabilirim diyorum. Ne dersiniz?
  9. B

GM 4G Kılıf

i-mobile iq II ve wileyfox swift var benim bildiğim. ama yurtdışında çinde bile doğru dürüst kılıf yok bu cihaza. ben de çok sinir oluyorum. bulan olursa bize de haber versin bari
  10. B

Ben güncellerken hata aldım. Sanırım roottan dolayı.
  11. B

Sim Kart Ünlem İşareti

datayla ilgili bildiğim kadarıyla o. data bağlantısı yapamadığında çıkıyor.
  12. B

Pil ömrünü uzatmak için

sende google docs sheets falan var mı peki :) belki senin cihazda yüklü gelmemiştir ne bileyim.
  13. B

Pil ömrünü uzatmak için

bende Google Docs, Slides ve Sheets diye geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu isimde folderlar var. Folder'i komple kaldırıp restart edeceksin. Hani bi ihtimal belki yanlış hatırlıyorumdur, priv-app in altında da olabilir. Oraya da bir bak istersen.
  14. B

Pil ömrünü uzatmak için

Arkadaşlar keşfettiğim birşeyi paylaşıyorum. Herkeste aynı şekilde çalışmayabilir. Bende işe yaradı. Pil ömründe sıkıntı vardı. Çabuk boşalıyordu. Kontrol ettiğimde telefonun deep sleep'e geçmediğini gördüm. Sebebinin biraz kurcalayınca Google Docs, Sheets ve Slides (türkçe kullanmadığım için...
  15. B

SdCard ters görüyor

Hocam bildiğim kadarıyla söylediğinin tam tersine Android L SDCard'a yazma izni veriyor, hatta kitkattan daha farklı olarak app'ler sadece kendi folderlarına değil, başka folderlara da artık yazabiliyorlar. Ancak bunu yapmaları için kurulum esnasında bir izin tanımlamaları gerekli. Ondan sonra...
  16. B

4G'de Çalışan Custom Recoveryler

Hocam bunların hepsi eş performans sağlıyor mu? Kusurları olan var mı? Sırf sana sormuyorum aslında hepsini deneyimleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  17. B

SdCard ters görüyor

haydaa 3-4 yıl geriye gitmiş gibi hissettim kendimi şimdi :) root yaptıktan sonra linkleri değiştirmeyi deneyen oldu mu? detaylı incelemedim ama sanki mount veya link kullanarak çözülebilecek birşey gibi duruyor. olmazsa akşam bi kurcalarım eve gidince.
  18. B

SdCard ters görüyor

Arkadaşlar şu ana kadar kimse yazmamış bunu sanırım ama benim telefonda external sdcard'ı kullandıramıyorum. Resimleri falan hep internal sd'ye atıyor. Yani external yok gibi davranıyor. Bunu başka yaşayan var mı? Nasıl çözerim?
  19. B

Android 6.0 Marshmallow Guncellemesi

6.0 geldiğinde umarım birileri stock olarak yedekleme yapmayı unutmaz.
  20. B

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Peki bu güncellemeleri paket olarak alma etme şansımız yok mu? Veya CWM vs. den yüklememiz mümkün olabilir mi?