Arama sonuçlarınız

1. A

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

http://paste.ubuntu.com/10513595/ şu logcat'e bi bakabilir misiniz? nerde yanlış yapmışım?
  2. A

[APK]LG G2 Klavye

LG G2 Klavye Apk Discovery 4 GB Kitkat da test ettim Apk yı kuruyorsunuz sonra ayarlardan klavyeyi seçiyorsunuz. https://yadi.sk/d/-nrPhfyleyAeE
  3. A

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

Mt6589 Kitkat romları portlama ile ilgili kaynak verebilir misiniz? Onları da bu şekilde yapabilir miyiz?
  4. A

[KitKat] Carliv Recovery v3.0 by SmiLeToLiFe

Teşekkür ederim aslında o kadar da aramıştım forumda ama demekki atladım. çok işime yaradı.
  5. A

TWRP 2.7.1.0 - Discovery

şimdi bu recoveryleri cihazın orjinal recoverysi ile kuramaz mıyız? mobileuncle tools root istiyor bunu kurmak için. root yapmam için recovery kurup orochinin kitkat root dosyasını flashlamam lazım. paradoks oldu resmen. sp flash ile recovery atmak için scatter dosyası lazımmış ki bulamadım onu...
  6. A

[KitKat] Carliv Recovery v3.0 by SmiLeToLiFe

Spflash ile nasıl yükleme yapılır KitKat için sadece IMG dosyası yetiyor mu SP flash için başka biseye gerek var mı
  7. A

[ANLATIM] Parlaklık Modu OTO Seçenekli

1.kısımda anlatılanları uyguladım stock kitkat için ancak bildirim geldiğinde parlaklık çubuğu status barda görünmüyor , hiç bildirim olmadığında sorun yok duruyor ama herhangi bir bilgirim var ise çubuk kayboluyor devamlı orda olmasını sağlayabilir miyiz? Edit sorun cozulmustur artik...
  8. A

Telpa 60 dk da Teknik Servis Hizmeti

ekrandaki sarı leke yüzünden ankaradan pazartesi kargoyla gönderdim (siteden vip form doldurarak) cuma günü ekran ve kasa değişmiş olarak teslim edildi beş kuruş para vermedim.
  9. A

[SORU]Bildirim Paneli Kişiselleştirme

Stock rom 4.2.1 kullanıyorum. inşallah meramımı anlatabilirim. Bildirim panelindeki hızlı düğmeler(toggles) büyüklüğü artırılabilir mi systemui.apk dan yada neredense? renk yada grafik değiştime değil de grafikler çok küçük artırmak mümkün olur mu? yine aynı panele parlaklık ayarını...
  10. A

discovery arka kamera iyisiyle degisirmi

discovery kamerası da az daha iyi olsaydı zaten efsane olurdu, toyota efsane kasa gibi ikinci eli karaborsa olurdu :)