Arama sonuçlarınız

1. K

[ANLATIM] Ayarlara Viper4FX Ekleme

Teşekkürler hocam güzel rommuş :)
  2. K

[PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan Tamamdir hocam yedeğin boyutu 2 GB yi geçiyor da hafıza kartında zaten 2 GB :) yetmiyo ondan ordum teşekkür ederim hocam
  3. K

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan Siz paylasirsinizda biz kullanmaz mıyız hocam :D [hr] Hocam konu dışı ama sormadan için rahat etmicek :) ben yedeği telefon hafızasına alsam birşey olur mu ? düzgün geri yükleyebilir miyim ?
  4. K

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan Oo hocam lucy :D alırım bir dal
  5. K

Stock ROM çift tıklama

Arkadaşlar stock romda settings.apk nin içindeki kodlara bakarken bu çift tıklama ile karşılaştım çift tıklama ile uyanma yoksa neden kod kısmında yazdılar ki ?
  6. K

[ANLATIM] Ayarlara Viper4FX Ekleme

Hocam romunuzun adı nedir bu arada anlatım için teşekkürler limiti doldurduğum için teşekkürler et butonu gg oldu :D
  7. K

a

RE: Turkcell T60 Root Rootmaster ı denediniz mi ? Kingo root da ne gibi bir hata veriyor ya da hata veriyor mu yoksa root succes mi diyor ?
  8. K

a

RE: Turkcell T60 Root Kingo root ile yapabilirsiniz
  9. K

Xposed

xposed ın başka sürümlerini denediniz mi ? [hr] ya da son sürümünü kurdunuz mu ?
  10. K

Quantum Dots Theme

Tek kelimeyle opi :D
  11. K

Klavye fix

arkadaşlar custom romlardaki klavyeyi nasil alabilirim ya da fixlenebilir hale getirebilirim ?
  12. K

s6 klavye

kardeşim s6 klavyesi buldum bir forumda ama rom içinde geliyor klavye romdan ayırabilisen kullanabilirsin rom da note 5 romu istiyosan özelden link atabilirim
  13. K

s6 klavye

Deneyin olmazsa doğer yolu google playden uygulama kurmak olcaktır [hr] Note 4 romu kitkat romdur touchwiz arayüzüne sahiptir evet cwmden kurun olmazsa dosyayı çıkarıp system/app/SamsungIMEv2 klasörü içindeki apk dosyasını kurun [hr] Ben note 5 yedeğimi şimdi yükleyip s6 klavyesini deniyorum
  14. K

s6 klavye

Sadece touchwiz arayüzüne sahip telefonlarda çalışır buyrun link:S6 klavye
  15. K

s6 klavye

Birazdan link atacağim s6 klavye için
  16. K

s6 klavye

Zip halindeyse direk cwmden kur bir de öyle dene
  17. K

s6 klavye

Elinde dosyalar varsa zip halinde sıkıştır fix gibi yap cwmdrn yükle
  18. K

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM hocam özelden mesaj attım bir bakar mısınız ?
  19. K

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM link kırık hocam
  20. K

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam rom adi nedir ?