B bloodraf Original poster Kayıtlı Üye 13 May 2015 97 3 17 Kas 2015 #1 Lollipop stock rom lg g3 xposed nasil kurabilirim? Kingroot ile rootladim cihazi. Edit : konu yanlis yerde affola.
Lollipop stock rom lg g3 xposed nasil kurabilirim? Kingroot ile rootladim cihazi. Edit : konu yanlis yerde affola.
K krapanta Aktif Üye 2 Tem 2015 150 28 27 17 Kas 2015 #2 Apk indirip kuruyorsunuz xposed açılınca yükle/güncelleme yazısına tıklayıp telefonu yeniden baslatsin mi diye soruyor evet diyin kurulmuştur xposed
Apk indirip kuruyorsunuz xposed açılınca yükle/güncelleme yazısına tıklayıp telefonu yeniden baslatsin mi diye soruyor evet diyin kurulmuştur xposed
TalhaGrgn9 Aktif Üye 26 Ocak 2015 439 135 Cihaz Sony Xperia XZ ROM Stock Nougat 18 Kas 2015 #3 bloodraf' Alıntı: Lollipop stock rom lg g3 xposed nasil kurabilirim? Kingroot ile rootladim cihazi. Edit : konu yanlis yerde affola. Genişletmek için tıkla ... Stock V21A Kullanıyorsanız Bu Konuya Bakınız: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bloodraf' Alıntı: Lollipop stock rom lg g3 xposed nasil kurabilirim? Kingroot ile rootladim cihazi. Edit : konu yanlis yerde affola. Genişletmek için tıkla ... Stock V21A Kullanıyorsanız Bu Konuya Bakınız: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
B bloodraf Original poster Kayıtlı Üye 13 May 2015 97 3 21 Kas 2015 #4 krapanta' Alıntı: Apk indirip kuruyorsunuz xposed açılınca yükle/güncelleme yazısına tıklayıp telefonu yeniden baslatsin mi diye soruyor evet diyin kurulmuştur xposed Genişletmek için tıkla ... Hocam armv71 falan desteklemiyor diyor.
krapanta' Alıntı: Apk indirip kuruyorsunuz xposed açılınca yükle/güncelleme yazısına tıklayıp telefonu yeniden baslatsin mi diye soruyor evet diyin kurulmuştur xposed Genişletmek için tıkla ... Hocam armv71 falan desteklemiyor diyor.
K krapanta Aktif Üye 2 Tem 2015 150 28 27 21 Kas 2015 #5 bloodraf' Alıntı: Hocam armv71 falan desteklemiyor diyor. Genişletmek için tıkla ... xposed ın başka sürümlerini denediniz mi ? ya da son sürümünü kurdunuz mu ?
bloodraf' Alıntı: Hocam armv71 falan desteklemiyor diyor. Genişletmek için tıkla ... xposed ın başka sürümlerini denediniz mi ? ya da son sürümünü kurdunuz mu ?