Arama sonuçlarınız

1. D

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Gidgat L den baska onerin var mi? Mesela legend v6 nasil kullandinmi veya baska hizli sorunsuz jb rom onerin varmi?
  2. D

[STABİL][PORT][4.2.2] LegenD Rom Special Edition V1

Romun sorunu var mi acaba? @bugra333
  3. D

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Arkadaslar hizli, sorunsuz, pil durumu iyi olan jb rom tavsiye edermisiniz?
  4. D

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Mesut abi gidgat final in bir sorunu var mi? @Orochi®
  5. D

rom gecişi yaptıktan sonra uygulamalarınızı aynen geri yükleme.

Advanced restore den data'yı yükleyince sadece uygulamalar verileriyle yükleniyor değil mi? Diğer rom dosyaları falan da yükleniyor mu? Yoksa sadece uygulamalar verileriyle mi yükleniyor?
  6. D

[ANLATIM] NANDROİD CWM Backup Nedir Nasıl Yapılır

Hocam backup almak için illa sd card mı lazım?Bir de bu işlemi philz recovery de nasıl yapacağız?
  7. D

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Yok hocam benim dedigim şu; icon packla iconu degistirsende icon sadece gorunuste degisiyor. Mesela ayarlar uygulamasina girince romun orjinal iconu cikiyor ondan dedim musait oldugunuzda tamamen iconlari aosp yapip upload edebilirmisiniz diye.
  8. D

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

hocam icon packlarla iconlar tamamen degismiyor. Musait oldugunuz bi zamanda iconlari orjinal aosp yapip tekrar upload edebilirmisiniz?
  9. D

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Ne zamana paylaşabilirsiniz? @Asderdd
  10. D

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

İki sorum olacaktı. - Sinyal göstergelerinin yanlış olmasının kullanıma engel bir durumu var mı? -Yakında güncelleme gelecek mi? Bilgi verebilir misiniz ? @Asderdd
  11. D

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Yakinda roma guncelleme gelecekmi acaba? @Asderdd
  12. D

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Romu kurduktan sonra gidgat font paketini kursak bir sorun cikar mi? Bir de kullanan arkadaslar romun hizi nasil normal kitkat romlardan hizlimi? @Dr.Razor™
  13. D

Stock kitkat nasil hizlandirilir

Arkadaslar kitkat guncellemesini nasil hizlandirabiliriz? Ozellikle son uygulamalari kapatmak icin home tusuna bastigimda asiri kasiyor. Bu kasmayi nasil giderebiliriz?
  14. D

Jellybean hizinda os rom

Arkadaslar forumdaki romlar cok guzel fakat kitkat romlari kurunca 1-2 gun icinde asiri kasiyor, kendi kendine basiyor yani dokunmatik sapitiyor,vs. Tabi bu sorunlar tek bendede olabilir. Bu yuzden surekli rom degistiriyorum. Kullanayim 1-2 ay diyorum en fazla 4-5 gun icinde tekrar stock roma...
  15. D

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@Orochi Nereleri türkce degil romun ? Abi birde şu vibe ui nin türkce olmayan yerlerini türkcelestirip full rom olarak paylassaniz olurmu acaba ?
  16. D

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Yav şimdi fixi yukleyelimmi yuklemeyelimmi? Facebook kullanmayanlar icin? Romda bozulma olurmu? Mesut abi bi cevap versen. @Orochi™
  17. D

@Orochi™ mesut abi facebook kullanmayanlar fixi yuklemese olur mu? Romda bozulma olurmu? Abi birde legend v11 de zil sesi ayarlama sorunu varmi? Yani muzik calardan secip ayarlanmama sorunu? Konunda 2 defa sordum ama cevap gelmedi. Cevap verirsen sevinirim.
  18. D

Net bi cevap verseniz. Fix hatalimi degilmi? Kuralim mi facebook kullanmiyorsak kurmayalimmi?
  19. D

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Arkadaslar romda zil sesi ayarlama sorunu var mi? Yani muzik calardan zil sesi sectiginde ayarlamama sorunu varmi? Cevap verirmisiniz?
  20. D

Facebook kullanmayanlar fix kurmasa olurmu? Fixi kurmasam romda sıkıntı olurmu?