Arama sonuçlarınız

1. D

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

@Orochi™ Rom cok guzel ama kurduktan 1-2 gun sonra ayarlar menusunde kasiyor, tarayicida kendi kendine basiyor ve kasiyor. Bu kitkat romlarin genelinde var. Bu cozulebilir mi?
  2. D

Toplu Uygulama Kurma

Arkadaşlar toplu apk yükleyen uygulama var mıdır? Yani kurmak istediğimiz uygulamaları seçecez ve o toplu olarak yükleyecek. Yani tek tek kurmak yerine toplu yükleyecek. Böyle uygulama var mı ?
  3. D

Discovery'i Kaça Satabilirim?

Arkadaşlar discovery telefonumun iki kez ekranı değişti. Her seferinde ekranda beyaz leke sorunu vardı. Aşırı kasma gibi sorunları var. Sıfırlasam bile kısa bir süre içinde yine kasıyor. Telefonu alalı uzun zaman olmadı. Temiz de kullandım. Kaça satabilirim sizce ?
  4. D

Son Uygulamalar Bölümündeki Ram Çubuğunu Kaldırmak

Arkadaşlar legend rom v6 da son uygulamaların üstünde ram çubuğu var bunu nasıl kaldırabiliriz? Konusunda sordum ama cevap veren olmadı. Yardımcı olabilir misiniz ?
  5. D

[STABIL][AOSP][PORT][4.2.2] LegenD Rom V6

@bugra333 İki sorum olacaktı. - Romda zil sesi ayarlama sorunu var mı? - Son uygulamalar bölümünde yukarıda ram göstergesini xposed kullanmadan nasıl kapatabilirim?
  6. D

Kitkat Güncellemesi Kasma Sorunu

Forumdaki romlar çok güzel. Fakat kitkat romlarda belli bir zaman sonra kasma, tarayıcıda takılma sorunu olabiliyor. Bendenmi kaynaklanıyor yoksa kitkat sürümündenmi ?
  7. D

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Abi zip dosyasının içindeki ismleri farklı ya bende romu kurmadan içinden sileyim de boşboşuna yer kaplamasın diye sormuştum. Yinede sağol.
  8. D

Kitkat Güncellemesi Kasma Sorunu

Arkadaşlar son kitkat güncellemesi çok kasıyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm. Hala çok yavaş. Hızlandırmak için ne yapmalıyım ?
  9. D

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@Trid  Rom paylaşacakmısınız jb demiştiniz?
  10. D

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** @Dr.Razor™ @Orochi™ Romda kullanmadığım uygulamalar var. Mesela facebook ve twitter entegrasyonu, karaoke uzantısı, vs. Bunları kullanmıyorum. Romu kurmadan zipin içinden silecektim fakat sistem uygulamalarını silerim de rom bozulur diye...
  11. D

@SmiLeToLiFe  Blur efekt sorunu nedir ?
  12. D

VIBE UI Kapalı Şarj Modu Kitkat Romlar için

@Orochi™ Açılışta logoyu general mobile stock logosu yapmak için ne yapmalıyım?
  13. D

Romu paylaşacak mısınız?
  14. D

VIBE UI Kapalı Şarj Modu Kitkat Romlar için

Mesut abi açılışta logoyu general mobile stock logosu yapmak için ne yapmalıyım? Senin paylaştığın orjinal animasyonlar konusundaki 3 dosyayıda kurdum ama animasyon bozuldu? @Orochi™
  15. D

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Romun v2 si mi v3 ü mü daha stabil? @Dr.Razor™
  16. D

Beşiktaş Açılış Logosu

Teşekkürler. Tekrar sorayım bunlar her romda sıkıntısız çalışırmı? Yani şarj animasyonu bozuk görünürmü ?
  17. D

Beşiktaş Açılış Logosu

@kiLLa.hkN  Konyasporlu da yapabilirmisiniz? Rica etsem açılış logosu general mobilenin stock logosu olsa fakat şarj animasyonu konyasporlu olsa olabilirmi? Bir de bu animasyonlar her romda sıkıntısız çalışırmı?
  18. D

[PORT] [JB] L ROM

@Captain Ayarlarin cogu yeri, dialer, bildirim cubugundaki kisayollar yani wifi-bluetooth-mobil veri gibi bunlar ingilizce. Ben romu kurmadim ama ekran goruntulerinden gordugum kadar. Tekrar siz bi kontrol etseniz de onlari türkçeye çevirseniz. Hepsi türkçe olursa kullanim kolayligi olur.
  19. D

[PORT] [JB] L ROM

@Captain Rom tamamen türkçe mi olacak?