Arama sonuçlarınız

1. Dragonx

[OTA -STOCK] 16GB v8095 Kitkat

İki gün stock kitkatla uğraştım dokunmatik ekran sapıttı ekran takılmaya başladı açil çözüm bulmalıyım ekran sanki kasıyo bana bunu düzelteçek cuostom rom lazım
  2. Dragonx

[CWM][4.4.2] Stock Son Sürüm V8174 By Dr.Razor™ & AloneMan

Rom bin larak iniyo dosya yöneticinizde uzantıyı .zip yapın
  3. Dragonx

[CWM][4.4.2] Stock Son Sürüm V8174 By Dr.Razor™ & AloneMan

4Gb kurdum repartionsuz güzel çalışıyor ama çok hızlı hareket ediyor gerçekten çok hızlı bu arada 4gb nasıl kurdun diyorsanız bütün odexleri sildim google klavye gibi uygulamaları küçük boyutlu uyg larla deyiştirdim boyutu 433 mgb düşürdüm kurup açtım
  4. Dragonx

Port(stabil)googl play hizmetleri

Bir sorunla daha karşı karşıyayım yardım edecek cevab verecek biri varmı forumda acaba (Oto stock kitkat 8095 16Gb Romu biraz düzenleyip 4Gb yüklenir hale getirdim 380Mb düşürdüm dolasıyla galeri odex baya şeyi deyişdirip sildim yükledim bir sorunla karşılaşmadım sadece ayarlarda ekran kısmına...
  5. Dragonx

Sorunun çözümünü anlatıcam önce discover 4.2.1 jelibon kullanıcı stock cwm 6718 romu indiriyoruz içinden google play hizmetlerini alıp Apk editörle düzenleye basıyoruz kurulum yerini dahili sd diyip deyiştiriyoruz ve kaydet diyoruz apk nın seri numarası siliniyor yani 176542 0 pr gibi yok oluyor...
  6. Dragonx

Kitkat Root By Orochi™

Root paketi lazımmış
  7. Dragonx

Discovery Root for Superuser ALL ROM

Rot paketi lazım oldu
  8. Dragonx

Deodex Edilmiş Saf Stock ROM | Grand Neo Plus

Saf deodex stock discover 4.2.1 jelibon yapmak istiyorum keşke disco olsaydı
  9. Dragonx

[ANLATIM] KOLAY YOLDAN MANUEL OLARAK META-INF HAZIRLAMA

Hocam başka uygulama indirince düzeliyoda benim en büyük sorunum googl play hizmetleri günçellemesini durduramıyorum 3sene önçe googll emeil attım güncellemeyin diye yada layt bir sürüm yapın yoksa siliçem dedim adamların umrunda olmadığı ğibi habire güncelleme geliyor birileri standattır...
  10. Dragonx

Teşekürler hocam peki 3haftatır gidgad jelibondayım ışık programı indirdim açtığımda ekran metal siyahidi yazılarda siyah olduğu için gözükmüyordu stock jelibonun uygulama yönetiçiside aynı yükledim bu temadanmı kaynaklı normalde beyaz olması lazım düzeltebilirmiyim kısmetse yazarsın
  11. Dragonx

Çok faydalı bilgileniyoruz acaba bir romdan meta in alıp başka roma koyarsak çalışırmı yoksa bütün romdaki metain ler ayrımı olmalı gidgad jb dan başka jelibon roma sorun çıkarırmı KEŞKE SORULARIMIZA CEVAP ALABİLSEK OZAMAN KENDİ ROMUMUZU HATASIZ DÜZENLEYEBİLİR HATTA BELKİDE YAPABİLİRİZ
  12. Dragonx

TWRP 3.0.2-4 FOR GM DISCOVERY

Kullandığım en güzel sağlam recorvery romlardan çok recorvery güveniyorum başka bir siteden recorvery buldum sürümünü yükselteyim dedim az kaldı başıma bela açaçaktım recorvery girdim romu kurayım dedim ama önçe deneyim tetbir tuşlara basıyomu diye tuşlar hiç holuma gitmedi hoşlanmadım romu...
  13. Dragonx

[CWM -STOCK] 4GB v6172

Bari bunu olsa
  14. Dragonx

[CWM -STOCK] 4GB v6375

Bunu deneyeyim olursa elimin altında stock 2çi olur
  15. Dragonx

EngineerMode JB Stock Ses Ayarı

Faydalı birşeye benziyor
  16. Dragonx

Wi-Fi bağlantı problemi.

Çok teşekkürler az önçe aynı sorunu bende yaşadım bir an korktum sayende çözdüm Telefonda deneme yapıyordum zip mip yükledikten sonra wifi bağlanma sorunu yaşadım hangi romu yüklediysem çözülmedi sayende çözdüm
  17. Dragonx

Can Sıkıntısı İle Ortaya Çıkan Boot Logolar :)

Nasıl yapıldığını bulamıyorum
  18. Dragonx

Discover telefonların en büyük sorunu googl play hizmetleri günçellenen googl play teli çok kasıyor her zaman siliyorum tel çok rahatlıyor ama kullanamıyorum yani mahrumiyet GÜNÇELLENMİYEN BİR GOOGL PLAY HİZMETLERİ YAPANIN BEN ELİNİ ÖPERİM artık googl play kullanmak istiyorum 1575221769 Tıklanma...
  19. Dragonx

White tema yapmak.

Kolay anlaşılır anlatım için teşekürler bir romdaki saatı düzelteyim dedim bir ton bilgi sahibi oldum
  20. Dragonx

[ANLATIM] Gif2 Bootanimation

Hep kendi boot animssyonumu yapmak istemişimdir aradığım konulardan biri bu inşallah bulmuşumdur