Arama sonuçlarınız

1. Dragonx

Xperia Z Advanced Launcher - Root Gerekmez

Ne zamandır aklımda bulamıyodum şükür kavuşturana
  2. Dragonx

VIBE UI Kapalı Şarj Modu Kitkat Romlar için

Güzele benziyor bu reklam oriççi hocaya yakışmadı reklama takıldım tarayıcı via
  3. Dragonx

Stock Dosya Yöneticisi ( Siyah Temalı ) By Orochi™

Bunu arayırodum amma 1572955151 Teşekürler hocam
  4. Dragonx

[ROM-EDIT] GidGat™ Plus

Daha önce bakmıştım cok güzel rom
  5. Dragonx

LITE-KAT [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY] By Orochi™

İndirdiğim kitkat romlarda boyut düşürecektim düşürdüm 220mbg düşürtüm kurdum açıldı ikinçide yanlış dosyayı silmişim 5tane kitkat romum var 5de kurulmuyor twrp mavi yazıyla ingilizce birşeyler yazıyor of ya gidgad ultimaty 220 düşürdüm kendime göre ayarladım oda gitti
  6. Dragonx

[EDIT] VIBE-KAT

Hacamın romları cok kaliteli ve üzerinde kolay oynama yapılıyor rahatlıkla uygulama ekleyip silebilirsiniz teşekürler
  7. Dragonx

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

Teşekür neredeyse bütün romları kuracam bir tek legand kuramadım jelibondan olumsuz sonuç alınca yani açılmıyınca indirip kurmaya çekindim yine açılmıycak diye cekiniyom sanırım kurmayacağım açılmassa kim uğrasacak twrp gir geri yükle jelibondaki lite rom gözümü korkuttu
  8. Dragonx

[STABLE][AOSP][Layers] Minimal OS FoR E-TAB 5

Şu terbiyesiz yazıları bu formda yakışıyormu bu ne terbiyesizlik okul çoçukları buraya giriyor eyer bu gibi terbiyesiz yazılar durursa yemin ediyorum mahkemeye verip şikayetçi olurum buraya okul çoçukları giriyor yazık bu gibi forumda böyle terbiyesizlerin ne işi var çoluk çoçuğumuzu öğrensinler...